Hae
Hannamaria

180 – bloggarin vkl

Kyllä on allekirjoittaneella bloggarilla kiinnostava elämä. Tai no en valita, on ensimmäinen koti-ilta / -viikonloppu piiiitkään aikaan. Toki kotona on tultu oltua ”yötä”, muttei ole tullut vietettyä rehellistä koti-iltaa omassa seurassa. Mun _erittäin_ kiinnostava viikonloppu koostui mm.

… tulevien postauksien kirjoittamisesta. Helpompaa on tehdä mm. yhteistyöpostaukset puoliksi valmiiksi ja viimeistellä ne kuvineen kun on sen aika. Ne kuitenkin vievät hiukan enemmän aikaa kuin tälläiset ’normipostaukset’. Tässä lähiaikoina on tulossa mm. nassupäivitystä ja lisää vinkkejä siihen, miten saan mun nassun kuivuuden pidettyä kurissa tän lääkekuurin aikana.

… odotellut kärsimättömänä uutta puhelinta. Tässä kuussa tuli hiukan isompi palkka lomarahojen takia, joten oli aika viimeinkin lopettaa kärsimys 630:sen kameran kanssa ja panostaa kerrankin kunnolla – tilaukseen nimittäin lähti keltanen Nokia Lumia 1020 😉 Onneksi vanha saadaan kiertoon, joten se ei jää käyttämättömäksi.

… H&M katalogin ja muiden mainosten lukemisesta. Ai halleluuja sitä luksusta kun viimeinkin saa viikon päätteeksi kaivaa kaikki mahdolliset esitteet esiin ja lukaista ne lävitse. Etenkin H&M:n katalogiin paneutumista odotin koko pitkän viikon!

… löytänyt täydellisen työtuolin. Mutta en täydellistä työpöytää. Löysin aivan ihanan vanhan (ja todella mukavan istua), puolalaisen tuolin Tori.fistä 5 euron hintaan. Täällä en kuvaa vilauta ennen pöydän löytymistä, mutta Instagramissa seuraavat ovatkin jo kuvan nähneet. Joten pöytä on siis hakusessa, saa olla max. 110 cm leveä (tosin jos täydellinen yksilö löytyy niin sitten joustetaan).

…. ostanut Frendien kaikki tuotantokaudet Tori.fi:stä. Ensimmäiset kolme tuotantokautta on tullut katsottua niin moneen kertaan Netflixistä että sain porukat niin kyllästymispisteeseen asti, etteivät he enää antaneen minun katsoa kyseistä sarjaa. Nyt eivät voi enää määrätä, tiedän minkä ääressä kaikki pimeät illat tulevat syksyllä ja talvella kulumaan…

… työskennellyt niin valokuvaprokkisten kuin blogien ulkoasujenkin kanssa. Yhteen blogiin on ulkoasutilaus meneillään ja muutamat sata kuvaa on käsiteltävänä. Jos jotakuta muuten kiinnostaa päätyä meitin valokuvattavaks tai saada blogiin uusi ulkoasu / banneri, ottakaa yhteyttä osoitteeseen hannamariav (at) hotmail.fi

Hohhoijaa. Mukaan on mahtunut myös hiukan siivoilua, pykkäilyä ja kaikkea muuta yhtä jännää. Mutta kuten todettu, toisaalta ihan mukavakin tälläinen pienoinen kotiviikonloppu kun pääsin kunnolla ajan kanssa pyörähtämään porukoidenkin luona.

Ensi viikolle on tiedossa mm. aknepäivitystä ja toivottavasti ensimmäisiä kuvia uudella puhelimella 🙂

Mitäs teidän viikonloppuun kuuluu?


This weekend has been reaally random. I’ve managed to clean this place up a bit, read all of the new catalogues etc, found the perfect chair for my desk (though the desk itself is still missing..), wrote some drafts for upcoming posts, anxiously waited for my new yellow Nokia Lumia 1020 to arrive (luckily I sold my old one to my mom so it won’t be left unused) and I’ve also worked on some photography and blog template stuff for others. All and all it’s been a OK-ish, weekend, not the best I’ve had but luckily a quiet one 🙂

6 kommenttia

 1. heidi kirjoitti:

  Tosi kiva postaus 🙂

  elamanikuvina.blogspot.fi

 2. Minna Vartiainen kirjoitti:

  Kiva postaus! Välillä on mukavaa viettää koko viikonloppu kotona ja tehdä niitä juttuja joita ei viikolla ole ehtinyt tehdä. Sait muuten uuden lukija blogillesi 😉

  Terveisin Minna
  http://eterna–primavera.blogspot.fi/

 3. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Niinpä, joskus on hyvä rentoutua ja tehdä tasan mitä haluaa 🙂 Kiitoksia!

 4. Lotta kirjoitti:

  Todella kiva postaus ja jotenkin helppolukuisesti jäsennelty! 😀 Tykkäsin!

  ❤: Lotta / My Happybubble

 5. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Kiva kuulla 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.