Hae
Hannamaria

177 – brunbergin tehtaanmyymälä

Viimeinkin päästään Porvoon reissun parhaisiin osuuksiin – missä kannattaa käydä siellä puolella Suomea! Yksi näistä on ehdottomasti Vanha Porvoo, ja etenkin sen laidalla sijaitseva Porvoon Paahtimo (kalliista hintatasostaan huolimatta). Niin ja käytiinhän me Herttasellakin siinä Pernajassa. Tällä kertaa keskitytään kuitenkin Brunbergin tehtaanmyymälässä käyntiin.

Me kävimme itse suklaatehtaan kyljessä sijaitsevassa tehtaanmyymälässä. Tämä siksi, että ajateltiin Vanhan Porvoon myymälän olevan kuitenkin sen verran täynnä ihmisiä tyhjine hyllyineen, ettei sitä edes harkittu. Siitä myöhemmin ohi kävellessä aavistukset kävi toteen – sisälle ei ollut mitään mahdollisuuksia päästä sillä porukkaa oli aivan ovelle asti ja kukaan ei näyttänyt pääsevän mihinkään suuntaan liikkumaan. Kauniimpihan se olisi varmasti ollut.

Herkkuja oli hyllyt notkollaan, mutta olin päättänyt että hamsteriksi ei rueta – mulla on itse asiassa noita suukkoja sekä Lakritsitoffeeta vieläkin jäljellä vaikka ostin vain Tryffelipaloja ja Lakritsitoffeeta nuo 250g pussit ja reissusta on jo pari viikkoa! Näillä keleillä ei vaan oikein tee suklaata mieli…

Voi suukot, mitä täydellisyyttä olettekaan. Etenkin nämä mansikkaiset on mun makuun, ei vaniljassakaan kyllä mitään vikaa ole. Makukysymys. Yllättävää sinänsä, että näissä mansikka on mun suosikki, sillä yleensä en voi tätä ’teollisuusmansikkaa’ sietää ollenkaan. Tämä on silti niin hyvää, että näitä kehtaa tarjota kahvipöydässäkin.

Tehtaanmyymälän osoitehan on Teollisuustie 19 B, 06150 Porvoo ja sijaitsee jo nimensäkin mukaan siinä teollisuusalueella. Kyltit löytyy suhteellisen hyvin, joten ilman navigaattoriakin pärjää kunhan vain hiukan tietää mistä etsiä. Toinen myymälä on Vanhassa Porvoossa, osoitteessa Välikatu 4, 06100 Porvoo. Kuten todettu, myymälä sijaitsee aivan Vanhan Porvoon ytimessä ja se on melkein mahdotonta missata.

Suosittelen todella käymään jommassa kummassa jos siellä päin liikkuu! Vai onko joku kenties käynyt etenkin tuossa Vanhan Porvoon myymälässä.

Finally it’s time to go trough the best parts of our trip to Porvoo. Of course the visit to Herttanen Design & Deli was amazing, as well as visiting the Old Porvoo area. This time it’s all about the visit to Brunberg’s factory shop in the industrial are of Porvoo.

If you want to know more about the company, you can read all about it in their website. This post is purely to tell you that their products are amazing, especially the Lakritstoffee, their Tryffels and the ’Kisses’ they sell (they are the ones wrapped in a foil in the last pic). They are just pure amazing-ness and believe it or not, I still have some left even though the trip was almost two weeks ago! It’s the weather, I don’t feel like eating sweets… 

They have two shops, one as the factory shop in Teollisuustie 19 B, 06150 Porvoo and the other right in the center of Old Porvoo, in Välikatu 4, 06100 Porvoo. You can check the detailed location and the opening hours from here. If you visit Finland, you don’t want to miss this!

4 kommenttia

 1. Susanna Taanila kirjoitti:

  on kyllä paras tapa yllättää sukulaiset brumbergin ihanilla tuliaisilla/tuomisilla (?) 🙂 varmasti jokainen arvostaa herkkua, jota saa erittain harvoin. terkuin 20vuotta porvoossa asunut 🙂

 2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Niinpä! Meillä täällä Vaajakoskella on Panda, mutta se ei oo aivan sama asia kun näitä tuotteita saa muualtakin. 🙂

 3. heidi kirjoitti:

  Kuola valuu, mäkin haluan! 😀

  elamanikuvina.blogspot.fi

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Niinpä! Mutta Maanantaina alkaa herkkulakko, pitää nämä tarjoilla mahd. Pian jollekin kahvin kera!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *