Hae
Hannamaria

176 – mitä teen

Jos kerrankin tehtäisiin ihan realiaikainen postaus. Pitkään on tullut kirjoitettua siitä, mitä on tehnyt ja on tullut kirjoitettua ajastettuja postauksia, jotka on yksinkertaisesti jakanut somessa ja muuten ei ole oikein tullut oltua blogissa ’mukana’. If you know what I mean.

Tällä kertaa ajattelin tehdä hiukan toisin, joten viimeaikoina olenkin mm.

käynyt kampaajalla. Pitkästä aikaa oli taas vuoro istua Sannan osaaviin käsiin ja nauttia hyvästä seurasta, kahvista ja päivitetystä hiuksesta. Siinä samassa värin vaikutusajalla laitettiin Lumon Twitter ja Facebook kuntoon, sillä Sannan loman aikana oli jotakin erittäin ihmeellistä tapahtunut ja osa asetuksista oli heittänyt härän pyllyä. Loput kuvat ja tarkemmat postaukset saatte myöhemmin.

… lomaillut oikein olan takaa. Kävin kotona Petäjävedellä, kävin Porvoossa, kävin Herttasella, valokuvasin oikein olan takaa, söin ja join ja nukuin. Treffasin kavereita. Ja kaikkein tärkein – vaan olin. Lepäilin kerrankin ihan kunnolla ja nautin olosta. Se kyllä näkyy sitten tuolla vatsan alueella ja kasvoissa…. Kröhöm.

… niin ja palannut lomalta töihin. Voi herranjumala mikä tuska viime viikolla olikaan, en olisi millään jaksanut (saatika kerennyt!) lähteä takaisin töihin. Kun pääsi työpaikalla tutun koneen ääreen ja alkoi käydä sähköposteja lävitse, ei tunne ollut enää hassumpi. Ihan mukava oli olla taas töissä, mutta mukava oli lomaillakin.

… todennut, että aknelääkkeet alkavat pikkuhiljaa tehoamaan. Isotretinoin Actavista on nyt popsittu reilut puoli vuotta ja puoliväliverikokeissa on käyty ja loman aikana hoksasin, että isompia finnejä ja mustapäitä ei enää juurikaan ole, vaan iho on hiukan rauhoittunut ja nyt jäljellä on vain suuri kasa arpia – ja pari satunnaisesti vierailevaan isompaa ja kivuliaampaan yksilöä.

… ostanut rallipassin. Kyllä, teen sen tänäkin vuonna. Lähden pätkälle katsomaan kun autot huristavat tuhatta ja sataa ohitse. Tänä vuonna aion ottaa kameran mukaan ja testata mihin Olympuksesta on – älkää huoliko, suojat kameralle on jo hankittu. Vaatetus vaan tuottaa hiukan ongelmia.. Ja miettikää, HARJU AJETAAN TAAS!

… liittynyt Indiedays Inspirationiin. Jep, pääsin ID Inspirationin listoille! Siitä suuri palkki tuolla oikealla heti oman pärstäni ja blogin kuvauksen alla. Lisäksi jossakin vaiheessa blogin sivuilla saattaa näkyä hiukan enemmän mainosbannereita, mutta blogin sisältöön se ei vaikuta. Sisältö pysyy yhä samanlaisena, jossain määrin yhteistyöpostaukset saattavat lisääntyä jos onni käy. Silti hannamaria pysyy omassa tutussa tyylissään, älkää huoliko. 🙂


… harkinnut uuden puhelimen ostoa ja/tai vanhan korjaamista. Ostin keväällä uuden puhelimen, Nokia Lumia 630, heti sen ilmestymispäivänä koska oma puhelimeni palasiksi. Puhelin on muuten täydellinen ja erittäin hyvässä kunnossa (kyseinen malli muuten kestää aikamoisen riepotuksen!), mutta sen kamera ei vaan riitä mulle. Olen nyt kärvistellyt kyseisen ongelman kanssa heti alusta asti ja tarvitsenkin hiukan apua – korjatako vanhan puhelimen näyttö (malli Lumia 820) vai ostaa uusi (Lumia 1020)? Ennen 1020 testiin saantia tuntui, että vanha uljas 820 riittää mulle oikein hyvin, mutta nyt tuon testauksen jälkeen olen aika myyty. AUTTAKAA! Korjaus tulisi kuitenkin niiiiin paljon halvemmaksi…

… ajatellut aloittaa herkkulakon pikkuveljeni syntymäpäivien jälkeen. Nyt on koko kesä tullut syötyä ja liikuttua aivan miten sattuu, joten on viimeinkin aika ottaa Elokuun alussa itseään niskasta kiinni ja ryhdistäytyä. Mitään takarajaa en tälle projektille laita, mutta ainakin kuukausi on lakon pidettävä. Korvaan herkut terveellisillä naposteltavilla, kuten porkkanoilla ja viinirypäleillä. Vinkkejä siis kaivataan!

Siinäpä nyt tärkeimmät. palaillaan sitten rallien aikaan tai jälkeen taas ’realiaikaisten postausten’ kanssa, nyt saatte pari päivää lukea mm. matkavinkeistä ja kaikesta muusta pienestä 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.