Hae
Hannamaria

187 – herttaiset ostokset

Jälleen kerran on Herttaseen puodilla vierailtu – tällä kertaa tosin virtuaalisesti, omalta tietokoneelta käsin. En siis lähtenyt uudemman kerran Pernajaan, vaan sain juuri auenneeseen nettikauppaan 30 euron lahjakortin. Päätin käyttää sen asioihin, joita oikeasti tarvitsen (ja joita ei voi koskaan olla liikaa) 😉 Heinäkuisesta reissusta itse puodille voit lukea täältä. Niin ja kolmella kympillähän sain mm. seuraavat tuotteet;

… House Doctorin waves -keittiöpyyhe. Koska näitä ei vaan voi olla liikaa. Ja vaikutti kai se pinkki värikin valintaan, oon tämän kevään aikana syttyny pinkille ihan eri tavalla kuin ennen. Saattaa johtua töissä tapahtuvista muutoksista joita olen aika urakalla ollut värkkimässä…

… House Doctorin penaali. Koska en aloita koulua ’oikeasti’ tänä syksynä (vaan toivottavasti oppisopimuksella), ei se tarkoita ettenkö voisi haluta uutta penaalia! Vanhani on erittäin kulahtanut ja aivan liian täynnä piirrustuksia (+ se valko-vihreä-raidallinen Marimekon penaali on jossain…), joten oli uuden paikka. On muuten törkeän söppänä, sopii mulle tuo kysymysmerkki kun olen kuitenkin koko ajan aivan pihalla kaikesta!

 
… House Doctorin metallilankakori. Pystyn viimeinkin säilömään niin söpösti kuin käytännöllisestikin kaikki laskut ja auki olevat asiat siistissä paikassa eivätkä kirjekuoret, paperit ja lehdet rötkötä satunnaisilla pöydillä ympäriinsä. Niin ja kun sen työpöydän vielä saisin kasattua ja järkättyä niin tämäkin löytäisi virallisen paikkansa.

… kaksi kappaletta House Doctorin lasisia säilytyspurkkeja. Miettikää, näissä on oranssi tiiviste. How cool is that! Mutta tosiaan, nyt on paikka jonne kaataa leseet, jauhot, makaroonit ja kaikki maailman juttu mitä vain keksin. Kuten kuvasta näkyy, pienempi on 450 ml ja isompi 900 ml. Käytännöllisiä siis 🙂

Mitä mieltä te muuten olette pikkukauppojen valikoimasta – iskeekö teihin mm. House Doctor, Musta5101, Nicolas Vahé jne?

PS. Pitäkää silmät ja korvat avoinna, sillä arvontaa pukkaa lähiaikoina!
OK so I got the change to do some shopping at Herttanen again – not in the actual shop at Pernaja, but in the online store that has opened its’ doors. You might remember the actual visit to the _real_ store in July – if not, you can check that post out here. I actually got a 30 euros worth of ’shopping money’ to spend and this is what I bought – a pencil case to keep my ’uncomputery’ stuff in one place so I can ’study’ (not in an actual shool, but as an apprentice at a job), a metal basket to keep my bills and other important paper stuff in one place, a kitchen towel (which is SUPER CUTE with its pink waves!) and some jars to keep my kitchen organised (not…). BTW, what do you think of these ’small shops’ and their selection of stuff – do you like brands like House Docto, Musta5101, Nicholas Vahé etc? OH, remember to keep your eyes and ears open for an upcoming raffle 😉

Postaus toteutettu yhteistyössä Herttanen design & delin kanssa

7 kommenttia

 1. Pikkupirtin Lotta/Sirpa kirjoitti:

  Itsekin ihastuin tähän putiikkiin aivan kympillä 🙂 Ihania tuotteita!

 2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Sama juttu! Ja arvaa mikä unelmien täyttymys se oli kun pääsin Heinäkuussa siellä vierailemaan! 🙂

 3. Anonymous kirjoitti:

  Mukava blogi sulla 🙂 mutta yksi asia pisti silmään postauksia lukiessa ja kielipoliisina anteeksi vain on pakko mainita: viikonpäivät ja kuukaudet kirjoitetaan pienellä. 🙂 mutta isoista alkukirjaimista huolimatta, jatkan ehdottomasti blogisi seuraamista!

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Kiitoksia! 🙂 Juu olen siitä ennenkin saanut kommenttia, se vaan tahtoo jäädä päälle englannin myötä 😉 Olen yleensäkin kielipoliisina itse kärkkymässä ja korjaamassa muiden virheitä, joten sallin itselleni tälläisen pienoisen 'erikoisuuden' 😀

 5. Mimmu kirjoitti:

  Supersöpö pelaani ja hauskoja nuo purkit! 🙂

 6. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Niinpä! Ja nyt kun sain mun työpöydänkin niin penaali saa arvoisensa paikan!

 7. Susanna Taanila kirjoitti:

  aivan ihana toi kori! haluisin samantapasen johon heittää kaikki luetut aikakausilehet, kun kerta niistä maksaa niin ei halua roskiinkaa heittää. nyt ne kasvaa pinona mun yöpöydällä ja rehellisesti se on jo yli puol metriä korkea 😀 ehkä pitäisi siirtää lattialle..

  http://aplacewhereichoose.blogspot.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.