Hae
Hannamaria

182 – värikästä

Sain vasta kuulla Pieni Lintu -blogin valokuvahaasteesta ja tottahan toki tälläisen valokuvafanaatikon on pakko osallistua. Tällä viikolla aiheena on värikäs ja jos yhtään mua tuntee niin tietää, että mun luota ei hirveästi ’värikästä’ löydy. Haasteeseen voi osallistua joko normaaleilla tai makrokuvilla, itse lähden näin ensimmäisen kerran ainakin mukaan ihan normaaleilla kuvilla.

Tällä kertaa kotoa löytyi kuitenkin värikästä niin petivaatteiden kuin lukemisenkin muodossa. Petivaatteina käytössä on tällä hetkellä Kodin 1:stä aikanani ostamat, Erik Bruunin suunnittelemat, tummat Vallilan Jaffa-lakanat. Nämä on mulle suuri väripilkku huushollissa, sillä en käytä päiväpeittoa ollenkaan.

Toinen väripilkku löytyy tämän hetken lukemisista. Uudistuneet bussien aikataulut, K-ryhmän ruokalehti, Good Food, Kansalaisopiston esite ja Yhteishyvä sopuisasti kasassa tuo väriä sohvan nurkkaan. Harvoin tulee nostettua lehtiä esille luettavaksi mutta olen todennut sen melkein välttämättömäksi – muuten ne jäävät lukematta.

Ps. Värikkäästä puheen ollen, Vallila Moodboard -kamppis on edelleen auki ja mun Moodboardia pääsee äänestelemään täältä! Niin ja voitteko käsittää, eilisen akne -postauksen takia blogissa vieraili eilisen päivän aikana yli 700 yksittäistä kävijää? Se on aivan jäätävä määrä, kiitos teille kaikille siitä!

Mitkä ovat teidän kotinne väriläiskät?

I decided to take part on a photography challenge where the theme changes each week. You need to – or not need to, just if you feel like it – post one or a few pics of the weeks’ theme, which this week happened to be ’colourful’. Sadly, in my apartment there isn’t that much colorful stuff so I did what I could – I decided that my Jaffa -bed linens are colorful enough for this since they are the ones Erik Bruun designed for Vallila. And also my magazine, brochures etc that lay on my sofa are now a colorful point in my small home 😉 Tell me what are the colorful bits in your home?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.