Hae
Hannamaria

190 – deskin’

Jatketaas vielä hiukan sisustusaiheisella teemalla. Aikaisemmin taisin jossain sivulauseessa mainita, että työpöytä olisi hakusessa. Penkin löysinkin jo, siitä Instagramissa (@hannamariaw) seuraavat ovatkin jo nähneet kuvan. Tuolini löysin tori.fi:stä viiden euron hintaan enkä ole kerennyt vielä selvittää, mistä se on lähtöisin (pohjassa lukee ainakin Made in Poland…). Mutta anyways, tässä on mun pieni datisnurkka:

Pöytähän on siis Kodin 1:ltä ja on juuri sopiva omaan käyttööni. Se on n. metrin leveä ja puoli metriä syvä, joten se sopii miltei täydellisesti mun datailuun sekä kouluhommiin. Se myöskin istuu niin kooltaan, kuin ulkonäöltään mun sisustukseen – tv-tasoni on IKEAn korkeakiiltovalkoinen taso, jossa on hopeiset vetimet. Mätsää!

Pöydässä on myös kaksi laatikkoa, joista oikeanpuoleisessa säilön lisää vihkoja, muistilappuja ja paperia. Vasemmanpuoleisessa on mun tabletti sekä latureita sun muuta elektroniikkatavaraa. Vielä en ole kaikkea päässyt pöytään laittelemaan, osa on vielä eteisen kaapissa. Viikonloppuna kun oli muuta menoa… 😉

Mulla itse työpöydältä löytyy tällä hetkellä vain läppäri, blogi-vihkonen, kalenteri sekä kynäteline täynnä kyniä. Seinälle (tai itse asiassa oveen) on tulossa paikka muistilapuille ja kaikelle muulle mikä täytyy äkkiä saada muistiin ja näkyville. Ns. muisti-/inspiraatioseinä. 

Miten te järkkäätte työpöytänne?


Here it finally is! My new baby, Mister Desk. And if you follow me on Instagram (@hannamariaw) you already know, that I found my chair from a net-fleemarket called Tori.fi. I haven’t had the proper time to google it, but I at least know that it’s been ’Made in Poland’… Anyways, this new table from Kodin 1 (a Finnish interior design-shop) and it fits the space perfectly. It’s not too big or too small, but just the perfect size – even the drawers are very nicely sized. 

In the drawers I store some more paper, sticker and notebooks. Better to have something to write your idea straight away, otherwise you’re just going to forget it. On my desk there’s only my laptop, a calendar, a notebook where I keep everything that has to do with my blog and some pens. On the wall (or actually on the door) I’ve been planning to get some sort of a memory-/inspiration board thingy going on. Let’s see how that turns out 🙂 A QUESTION: What do you store on top/inside your desk?

8 kommenttia

 1. Minna kirjoitti:

  ompas kivan simppelin näkönen työnurkka!

 2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Kiitoksia 🙂 Se on niin simppeli ja ihana – juuri sopiva mun kämppään!

 3. Susanna Taanila kirjoitti:

  Aivan ihana nurkkaus ♥ tuoli on selvästi oikea löytö ja pöytä sopii tuohon kuin veitsi sulaan voihin 🙂 täydellinen kokonaisuus ♥ jos tiedossa ei ole vielä 'sitä oikeaa' muistitaulua, kannattaa käydä katsomassa Helmin tekemä, joista saa hetkessä omannäköisen 🙂 : http://www.helmihytti.fi/2014/03/diy-muistilapputaulut.html#.U-isQfl_tIE

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Samaa mieltä 🙂 Kiitoksia vinkistä, on aivan mahtava idea! Pitää katsoa toteuttaisiko tuon vai ostaisiko sellaisen perinteisen isokokoisen taulun, jonka tuunaisi 🙂

 5. Kotilan Riikka kirjoitti:

  Hieno nurkkaus ja tuoli on upea!!

 6. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Kiitoksia! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.