Hae
Hannamaria

205 – syyssuosikit + arvonta

Kuten varmasti tiedätte, en ole mikään tyylibloggari, vaikka tyyli-kategorian omaankin. Joskus harvoin satun kuvaamaan asuni tänne blogiin, mutta nekin kerrat ovat harvassa. En rakasta muotia samalla tavalla kuin ’puhdasveriset’ tyylibloggarit, mutta kyllä se elämääni kuuluu – johonkinhan sitä on itsensä päivisin puettava niin miksei saman tien tekisi sitä tyylillä.

Ajattelin hiukan valottaa teille sitä, miten itse tykkään pukeutua näin syksyisin ja mitkä näistä tällä hetkelle pinnalla olevista asusteista, vaatteista, kengistä ja väreistä ovat mulle mieleen. Kollaasiin pääsee niin syksyn kuin talvenkin tulevat lempparit jotka olen kasannut Nelly.comista.

1. WHYRET COAT Kun täytyy selvitä lämpimänä matkalla asiallisempiin tilaisuuksiin tai pyöriä kaupungilla. // 2. ONLY COAT Käy taas silloin kun ei tarvitse olla niin virallinen ja täytyy vaikkapa kävellä töihin. // 3. VERO MODA JACKET Ihana hiukan erikoisempi takki, jossa on mm. vino vetoketju ja tekonahkayksityiskohtia, kyllä kiitos! (Parempia kuvia mallin päällä linkin takana). // 4.SELECTED FEMME BLAZER Kaunis musta jakku, jossa on 3/4-hihat ja pari vetoketjullista taskua edessä. Omistan pari tälläistä, mutta kumpikaan ei oikein istu ja molemmat ovat menossa kirpparille. Erittäin hyväksi havaittu tyyli kuitenkin.

1. RIVER ISLAND CARDIGAN Pitkänmallinen neule, joka on edestä kokonaan tekonahkaa. Todella kaunis, sopii hyvin töihin piristämään normaalia toimistoasua. // 2. SELECTED FEMME CARDIGAN Myöskin pitkänmallinen neule, joka on varmasti erittäin lämmin. Ostin hiukan samanlaisen itselleni jo ja siitä on tullut mun luottovaate! // 3. ONLY SHIRT Vaaleansininen kauluspaita vaan täytyy löytyä jokaisesta vaatekaapista – itsehän omistan kaksi… // 4. D BRAND BLOUSE Tämä on niin täydellisen värinen syksyyn etten kestä. Käy tummien housujen kanssa ihan kaikkialle!

1. DEMIN & SUPPLY RALP LAUREN KNIT Mulla on tälläisiä raitapaitoja jo vaikka kuinka, muttei näin päin (mulla pohja on tumma ja raidat vaaleita). Eihän näitä koskaan voi olla liikaa 😉  // 2. VILA TOP Kaunis jokapäiväiseen käyttöön tarkoitettu paita, jossa on mukavat yksityiskohdat. (Kannattaa tsekata paremmat kuvat linkit takaa).  // 3. JAQUELINE DE YOUNG LONG TOP Tämän kun tuikkaiseen etuosasta housun sisään ja heittää pitkän neuletakin päälle niin täydellinen syksyasu on valmis. // 4. VILA KNIT TOP Mikä sen parempaa kuin kääriytyä lämpimään ja istuvaan neuleeseen ja ottaa kuppi kuumaa kaakaota. Oikea herkkuneule!

1. SOAKED IN LUXURY PANTS Hiukan rennommat, mutta silti asialliset vaikkapa hiukan rennonpaan toimistopäivään. // 2. GLAMOROUS PANTS Rennot arkihousut vaikka kaupungilla pyörimiseen, miksei muun asun mukana vaikka rentoon työpäiväänkin. // 3. LEVIS JEANS Multa puuttuu tälläiset tummat perus farkut hiukan korkeammalla vyötäröllä. Ylipäätään tummansiniset farkut puuttuu, pakko etsiä tälle syksylle. // 4. ONLY JEANS Omistan hiukan samanlaiset mustat pillifarkut, joissa on molemmilla puolilla kaksi vetoketjua edessä. Sopii kaiken kanssa ja on mun vaatekaapin perusta!

1. VAGABOND CARY Omistan hiukan samanlaiset ruskea kävelykengät, joten onhan nänä pakko listata het ensimmäiseksi. // 2. PILGRIM RINGS Aivan mahtavan näköisiä sormuksia ihan mihin vuodenaikaan vaan, tykkään! // 3. VANS SLIP-ON Ai että mikä kuosi! Silloin kun tekee mieli hiukan irrotella ja olla rento, nämä olisivat täydelliset valkoisten Conversien tilalle. // 4. TRIWA WATCH Musta kello on tällä kertaa mun mieleen – yleensä ei naisilla tälläiseen törmää, vaan kaikki ovat niitä perus hopea-, kulta- tai ruusukultaversiota.  // 5. PIECES NECKLACE Omistan jo hiukan samanlaisen metallikoruhässäkän ja se on ollut mun suosikki tänä syksynä. Piristää vaikka perinteisen pitkähihaisen/farkkujen yhdistelmän nerokkaasti.  // 6. NLY ACCESSORIES NECKLACE Kauniin yksinkertainen kaulakoru arkeen ja muuten oikein asustettuna myös juhlaan. // 7. PIECES CROSS OVER BAG Töihin ja vapaa-aikaan. Tämä taitaa mennä mulla tilaukseen, on niin jämpti ja sopivan kokoinen laukku kaikkeen.

Ja sitten siihen arvontaan jota varmasti odottelette jo! Arvonnan sponssaa tällä kertaa Cuponation, joka on alennuskoodeja tarjoava sivusto. Heiltä löytyy moneen suomalaisille tuttuun verkkokauppaan alennuskoodeja ja hyviä vinkkejä – osa sellaisia, joita ei muilta sivustoilta löydy ja jotka on myönnetty vain Cuponationin jaettavaksi. Itselleni tuttuja kauppoja/brändejä olivat mm. ifolor, CDON.com, Fitnesstukku, Finnish Design Shop, Zalando ja totta kai Nelly.com. Verkkokauppoja heiltä löytyy kahdeksasta eri kategoriasta joten jokaiselle löytyy varmasti jotakin 🙂

Arvontaan voi osallistua joko tykkäämällä Cuponationin Facebook-sivusta (Cuponation Suomi) tai olemalla mun lukija Bloggerin kautta (tuolta oikeasta laidasta löytyypi boksi sitä varten). Molemmista saa yhden äänen ja osallistuminen tapahtuu jättämällä tämän postauksen kommenttiboksiin oma sähköposti ja tieto siitä, kumpaa kautta seuraa. Maximissaan on siis mahdollisuus saada kaksi ääntä arvontaa varten.

Palkintona arvotaan 50 euron lahjakortti Nelly.comiin. Arvonta-aika on kolme viikkoa tästä päivästä lähtien ja loppuu 19.10 klo 21.00.

You know what? This time I also have a possibility to open this draw to you people reading in English or livin abroad! Today I listed some of my fall essential from the on-going trends and as you can see, my style is very cosy yet somewhat stylish. I know I’m not a ’real’ fashion blogger but I like to think even a bit what I put on my back. You can see all of the pieces I’d take immediately if offered above, hope you like them.

And not to the fun part – the draw itself! As said, this time you also have the opportunity to participate. All you need to do is either like Cuponation’s Finnish Facebook page or start to read my blog trough Blogger (you can find the links and everything from the sidebar on the right). You’ll get one vote of each way (facebook and/or blogger) and you also need to comment on this post the place/way you participate to this draw and leave your email address. You can win a voucher of 50 euros to Nelly.com. I’ll close this post’s comment box at 9pm on the 19th of October. Good luck!

Postaus toteutettu yhteistyössä Cupo Nationin kanssa. // This post has been sponsored by Cuponation.

38 kommenttia

 1. Riikka kirjoitti:

  Olen sun lukijana bloggerin kautta 🙂 Eli yksi ääni!

 2. Henna73 kirjoitti:

  Sekä lukijana että facelikettäjänä eli kahdella arvalla mukaan

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

 3. Minna kirjoitti:

  Kahdella äänellä ollaan mukana! 🙂

  Minna.nieminen94@elisanet.fi

 4. Hukkakukka kirjoitti:

  Lukijana sekä fb-tykkääjänä mukana, eli kaksi arpaa! 🙂
  sopeutuja(at)hotmail.com

 5. Margit kirjoitti:

  Heh! Oon ollut jo kauan aikaa sun blogin seuraaja mutta niin, että olen käynyt tsekkaileen sun blogia kirjanmerkkien kautta. Nyt klikkasin itseni bloggerin kautta lukijaksi 😀 Eli osallistun kilpailuun. Kävin myös tykkäileen tuosta facebook-sivusta, joten kaksi arpaa mullekin 🙂 catherin_blake(a)hotmail.com

 6. klaara kirjoitti:

  Bloggerin kautta seuraan.
  klaara49@luukku.com

 7. Milja Amelia kirjoitti:

  Luen bloggerin kautta! (:
  milja.amelia@gmail.com

 8. Elmiira kirjoitti:

  Kahdella mukaan ja fb:ssä oh nimellä. paperitytpy ät hotmail.com

 9. aiai kirjoitti:

  Osallistun kahdella arvalla!
  holopaisen_veera [at] luukku.com

 10. Anonymous kirjoitti:

  Kahdella arvalla mukana.
  mariah-79(at)suomi24.fi

 11. Jolana kirjoitti:

  Kahdella arvalla mukana! 🙂

  voilooa@gmail.com

 12. sikurina kirjoitti:

  Mukana yhdellä arvalla (fb).
  s.kansakoski(at)luukku.com

 13. Eehe kirjoitti:

  Yhdellä arvalla mukana bloggerin kautta. aanesinkka(at)gmail.com

 14. Ilokseni kirjoitti:

  Kahdella arvalla mukana, tykkäsin fb:ssa 🙂
  ilokseni@gmail.com

 15. Minna Vartiainen kirjoitti:

  Sekä lukijana että facen kautta eli kaksi arpaa kiitos! 🙂

  mivart@student.uef.fi

 16. Just like me kirjoitti:

  Kahdella arvalla mukaan tulen :)! annukka36(at)luukku.com
  ps. Tuohon ihanan violettiin paitaan rakastuin niin että olisin niin valmis tilaamaan tuon mutta pahuksen opiskelijabudjetti 8( . Jospa olisin ollut niin kiltti että jouluna paketista ilmestyisi tuo paita, täytynee vihjailla poikaystävälle:)

 17. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Opiskelijabudjetti on kyllä ihan hanurista, ei sillä että mullakaan olisi suuresti ylimääräistä kaikkea ostella, mutta kuitenkin 🙂

 18. SuperHotFemale kirjoitti:

  Kahdella arvalla mukana! 🙂

  sari piste susanna at hotmail piste com

 19. Anonymous kirjoitti:

  Yhdellä arvalla mukana!
  marja-anneli@luukku.com

 20. Soffu kirjoitti:

  Kahdella arvalla mukana! :')

 21. Anonymous kirjoitti:

  Mukana yhdellä arvalla (fb)
  ako-90@netti.fi

 22. smykkityttö kirjoitti:

  Bloggerin kautta luen. smykki(at)gmail.com

 23. Susanna Taanila kirjoitti:

  Kahdella arvalla mukana. Ihanaa että pidät näinkin usein arvontoja 🙂
  susanna.taanila@gmail.com

 24. Netteriina kirjoitti:

  Kahdella arvalla mukana 🙂
  netteri@gmail.com

 25. Jatta kirjoitti:

  kahdella arvalla mukana ! inourmind@hotmail.fi

 26. Tiia K kirjoitti:

  Kahdella arvalla mukana kivassa arvonnassa. 🙂

  Tiia

  tiia68@gmail.com

 27. Riikka N kirjoitti:

  Bloggerin kautta(: yhdellä arvalla mukana.
  Redandblack113@gmail.com

 28. Anonymous kirjoitti:

  Yhdellä mukaan, tykkään facebookissa !
  tiiakemppi(at)hotmail.com

 29. Niina T. kirjoitti:

  Kahdella arvalla mukaan. 🙂 myytillinen (a) gmail.com

 30. Anna kirjoitti:

  kahdella mukana(:
  valtonen.anna at gmail.com

 31. Laura Vähänen kirjoitti:

  kertaalleen laitoin jo viestiä mutta ei tainnut tulla perille 🙂
  kahdella arvalla mukana! lllauren@windowslive.com

 32. Ellin kirjoitti:

  Yhdellä mukana!
  elli.n94(a)gmail.com

 33. Nina Hautala kirjoitti:

  Kahdella arvalla mukaan!
  hautnina at gmail com

 34. Maaria kirjoitti:

  Lukija + fb-tykkäys, joten kaksi arpaa.
  marvu954(at)hotmail.com

 35. Pussikarhunen kirjoitti:

  Yhdellä arvalla mukana!
  pussikarhu(at)luukku.com

 36. tiiti66 kirjoitti:

  Tulen yhdellä fb-tykkäyksellä mukaan.
  teija(dot)lento(at)elisanet(dot)fi

 37. Sari kirjoitti:

  Kahdella arvalla mukaan!
  arjeniloja@luukku.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.