Hae
Hannamaria

209 – voi tuota syksyä

Voi syksy. Se on kevään ohella mun lempivuodenaika. Itse asiassa jos saisin päättää, olisi aina syksy. Aina olisi muodissa ruskan värit ja etenkin se tumman violetti, burgundi ja kaunis tumma purppura. Aina saisi mennä päivisin marjan ja tumman punaisen värisissä huulissa kenenkään katsomatta kieroon. 

Syksyisin saa pukeutua lämpimiin neuleisiin, kivoihin kenkiin, muhkeisiin huiveihin ja kivoihin takkeihin. Viimeinkin saa kerrospukeutua ja se jos mikä on se mun juttu. Olen laiska asustaja, joten tykkään että itse vaatteissa on jo itsessään erikoisempia yksityiskohtia. Tässä takissa ne löytyy napeista ja vetskareista, laukussa taas sen soljista. Kengissä mennään samalla linjalla nahkaremmeineen ja solkineen, tässä kuvassa ne eivät vain näy.

Huivi on turvattua musta-valko-tyyliä kolmiohuivin mallissa, sopii ihan minkä tahansa kanssa! Hiusten osalta nyt tuntuu jo pituutta riittävän ja olen erittäin onnellinen. Tuntuu siltä, että nämä hiukset sopivat syksyyn todella hyvin – iso kiitos taas siis Sannalle! Ja kyllä se Roosa nauha siellä oon, jäi näissä kuvissa hiukan varjoon.

Ps. Muistakaas Nelly.comin 50€ lahjakortin arvonta, se on vieläkin käynnissä!

Oletteko tekin syksyfaneja?

I just love fall. The colour of the nature and the cosyness of the oversized gardicans, jumpers and jackets. The sweet welcome of a cool morning breeze. If I got to choose it’d always be fall. In these pictures I wanted to show my favourite jacket and my go-to bag. I’m a lazy accessoriser so I need clothes and bags that have something special in them already. These are the ones I go to just because of those reasons. And you know what – I’m actually starting to like my hair length already – it couldn’t be better for fall!  How about you – loving fall yet? And remember you too that the draw for the 50€ voucher to Nelly.com is still on!

2 kommenttia

  1. kolibri kirjoitti:

    Ihania syksyisiä kuvia! Itsekin tykkään syksystä. Luonto on kauneimmillaan ja tykkään siitä kun iltaisin on jo pimeää ja voi poltella kynttilöitä. 🙂

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Sama juttu! Pitäisi vaan saada aikaiseksi ostaa ne itse tuikut – alustoja ja muuta kyllä löytyy mutta itse tuikut puuttuu 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *