Hae
Hannamaria

191 – listening atm

En ole koskaan tainnut musiikista täällä suuremmin puhua, saatika sitten omasta musiikkimaustani (eikä siitä suuremmin puhuta nytkään). Tällä hetkellä kuitenkin, kun töissä on aivan liian monta deadlinea puskemassa päälle ja täytyy keskittyä, musiikki auttaa – sillä saa blokattua kaiken ulkopuolisen melun pois mielestä. Mm. seuraavia kipaleita löytyy mun soittolistalta tällä hetkellä:

Mitkä on teidän tän hetken suosikkibiisit?

PS. Muistakaa osallistua arvontaan!

2 kommenttia

  1. Jiidamanda kirjoitti:

    Ai että toi Frayn coveri! En oo ennen kuullu, mut ihan törkeen hyvä 🙂

    Mun TOP5 suosikkibiisit on tällä hetkellä Haloo Helsingin Beibi (mieti, kauheen mainstream ja mä tykkään haha :D), Genesis – That's All, Chris Cornell – Billie Jean, Gorillaz – Feel Good Inc ja Paramoren Misery Business. Noi on kyllä sellasia että aina sillon tällön noita tulee luukutettua ihan sikana, sit ne taas jää unholaan hetkeks 😀 Mutta tällä hetkellä sellasia että lähtee aina Spotifysta ekana nää soimaan ja sit etin jotain uutta settiä soittolistoille 🙂

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Oon nyt pari kuukautta luukuttanu tuota Frayn coveria ja ai että se on edelleen niin hyvä! Sama juttu mulla, niitä hyviä biisejä soittaa niin kauan että niihin kyllästyy hetkeks ennenkö me taas muistaa!

    Hyvältä kuulostaa nuo sunkin biisit, täytyy tsekata ne kun pääsee koneen ääreen – osaan en edes tunnistanu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.