Hae
Hannamaria

192 – arvontamuistutus

Vielä on aika lailla suunnilleen viikko aikaa osallistua Herttanen design & delin 30 euron lahjakortin arvontaan. Jos haluatte tietää, mihin omat 30 euroani vasta auenneessa verkkokaupassa käytin, kannattaa lukaista tämä postaus. Jos taas haluatte tietää hiukan lisää Herttasesta ja siellä vierailustani Heinäkuussa, kannattaa lukaista tämä.

Säännöthän kuuluivat seuraavasti:
1. Jätä kommentti kommenttiboksiin – jätä samalla sähköpostiosoitteesi yhteydenottoa varten. (Suosittelen korvaamaan @-merkin (at)-yhdistelmällä, näin vältyt roskapostiboteilta). Muista kertoa kommentissasi miten monella arvalla osallistut – eikä kannata valehdella, tarkastan asian jos voitto osuu kohdallesi.

2. Kommentin jättämisestä saat arvontaan yhden arvan, Facebookissa tykkäämisestä yhden lisäarvan, samoin kuin Bloggerin lukijalistan kautta seuraamisesta yhden lisäarvan (siihen voit liittyä tuolla oikealla). Maksimissaan voit saada siis kolme arpaa arvontaan. HUOM! – myös pelkät kommentoija osallistuvat arvontaan kunhan ovat jättäneet s-postiosoitteensa!

Arvonta on käynnissä Sunnuntaihin 7.9. klo 21 asti, tuon jälkeen suljen kommenttiosion tältä postaukselta. Voittajat arvon siitä seuraavan viikon aikana. Arvontaan on mahdollista osallistua vain, jos toimitusosoitteesti on Suomen rajojen sisällä. Mikäli voittaja ei vastaa viikon kuluessa voittos-postini lähettämisestä, arvon uuden voittajan.

Osallistuminen tapahtuu jättämällä TÄHÄN postaukseen kommentti! Tähän muistutuspostaukseen jätetyt kommentit eivät osallistu arvontaan.

Herttanen design & deli löytyy myös Facebookista, samoin kuin Instagramista käyttäjänimen @herttanendesign -takaa 🙂

Onnea arvontaan! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.