Hae
Hannamaria

193 – insta lately

Tämä on mun ensimmäinen ’virallinen’ instapostaus, jossa näkyy hiukan mitä kaikkea olen Instagramin puolella duunaillut (tai ylipäätään elämässä tällä hetkellä). Ei sillä, etten olisi ennen instan puolelta kuvia tänne lainannut, tällä viikolla (tai viimeviikollakaan) vain ei ole aikaa suuritöisiin postauksiin.

1. Olen käynyt Excel-koulutuksessa ja itse asiassa tänään on toinen kerta sinne mentäessä. Katsotaan josko saisin siitä jotain irti. 2. Kyllä, olin Cheekin Lauantaisella stadionkeikalla. Ja kyllä, se oli paras konsertti jossa olen ollut – voitti jopa Bon Jovin shownsa puolesta.  

3. & 4. Hiffasin, että mun hiukset ei ole enää lyhyet. Ne ylettyy pitkän matkaa korvanlehden alle ja nyt saan kieputuskampauksen aikaan! Porukat itse asiassa luulit että olin leikannut hiukset kun ilmestyin tuo kieputuskampaus päässä kotiin 😀

5. Vietin viime Lauantaina pitkästä aikaa aamun pitkän kaavan mukaan enkä ressaillut turhia – katsoin Frendejä, söin ja olin. Oli aika mahtavaa kun monta viikonloppua on tullut herättyä aikaseen ja juostua ympyrää. 6. Sunnuntaina oli vuorossa ristiäiset – juhla oli mukava, paikka oli kaunis ja ihmiset ihania. Osasin tosin odottaa että en siitä itse ristimisosuudesta niin syty, mutta en olisi arvannut että mulla rupeaa korvat punottamaan ja tulee sellainen ’en kuulu tänne’ -fiilis kun kuuntelee sitä ’seremoniaa’ ja virsiä…

Perjantaina on yksi tapahtuma jonne olen menossa Sokoksen Kutsu kauneuteen -tiimoilta, siitä raporttia myöhemmin. Tällä hetkellä fiilis on kuitenkin päivätyön takia tämä:

Ne tekee töitä sen eteen.

Ps. Muistakaa osallistua Herttasen 30 euron lahjakortin arvontaan, aikaa on vielä Sunnuntaihin klo 21 asti! Ja käykää tarkistamassa että olette jättäneet s-postinne, muuten ette ole mukana arvonnassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *