Hae
Hannamaria

196 – throwback thursday

Hiffasin tuossa vähän aikaa sitten Ronjan muistutellessa, että nämä kuvathan on vielä ihan julkaisematta! Otin siis tuossa reilu puolitoista kuukautta takaperin (vai jopa enemmän…?) hiukan kuvia ystävästäni Ronjasta portfoliotani varten. Itse asiassa nämä kuvat on otettu samoihin aikoihin kuin tämän postauksen kuva minusta.Tausta ei ollut paras mahdollinen, joten oli pakko hieman improta. Kertokaa ihmeessä mitä pidätte!

Suuret kiitokset mallille! 🙂 Ja Ronjan blogihan löytyypi täältä – hän vastikää aloitti bloggaamisen jälleen, tällä kertaa ihan uudella puhdilla. Tälläisiä asukuvauksia olisi mukava tehdä enemmänkin!

Jos muuten tarvitsette valokuvaajaa (asukuvia, juhlia, päättäjäiskuvia jne) varten, saa todellakin ottaa yhteyttä! Tulisin enemmän kuin mielelläni valokuvaamaan mihin vain pyydetään armaan Olympukseni kanssa. 🙂 Suunnitelmissa on kirjoitella muutamat sivut tänne blogiin, josta selviää mm. mun yhteystiedot ja hiukan linkkejä mun aikaisempia töitä katsomaan, infoa musta itsestäni sekä kaikkea muuta kivaa. You’ll see 😉

Mitä pidätte?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *