Hae
Hannamaria

201 – wknd

Kyllä juu ei. Viime lauantaina oli hauskaa kaverin synttäreillä, nyt ollaan niin maan kipeänä. Silti en malta olla paikoillani millään, tulee riekuttua ihan liikaa ja sen kyllä huomaa. Töissä ei pitäisi viikolla olla, mutta en voi parin deadlinen takia olla poiskaan. Niiden jälkeen sitten.

Tosissaan, viime lauantaina tuli juhlittua Katrin synttäreitä. Alun perin tarkoitus oli saada Katri ulos kämpästä ja mennä parvkkeen kautta laittelemaan paikkoja, mutta neiti ei millään halunnu lähteä joten päätettiin kaikki valua pikku hiljaa paikalle tarvikkeiden kanssa. Saavuttiin paikalle Ronjan kanssa booliaineiden ja pienten naposteltavien kera. Tosin boolia ei tullut kauheasti juotua, autolla kun olin. Kuvia ei illasta ole kauheasti, hence tuo kuvakollaasi. Ja kyllä, asukuvana toimi perinteinen teinipeili.

Tämä viikonloppu menee parannellessa ja annoin itselleni luvan syödä ihan mitä haluan kun kerta porukoiden luon Petäjävedelle koko viikonlopuksi lähdin. En täällä jaksa stressata syömisiä, kipeänä vielä vähemmän.
Kuten jo totesin, ensi viikolla on vielä muutama deadline jäljellä jotka koitan saada kunnialla loppuun, sen jälkeen voin hiukan höllätä ja jos olen vielä kipeä, pitää pari sairaslomapäivää. Toivottavasti olo paranee jo ensi viikolla.

Maanantaina on aamusta vuorossa ortopedi, jolle menen näyttämään mun selkää ja mahdollisesti kinuamaan magneettikuvia. Tällä kertaa viimesyksyinen kipu palasi, mutta lisäksi tuli alaselkään hiukan ympärille säteilevää kipua. Suvussa kulkee selkäongelmat ja pelkään, että ne on periytynyt mullekin. Katsotaan mitä sieltä sanotaan… Niin ja maanantaina mennään työporukan kanssa katsomaan JJK:n peliä, yritys maksaa joten no problemo vaikkenn futikselle kovin sytykään.

Postausten osalta luvassa on muutamaa tuote-esittelyä ja ehkä hiukan lisää valotusta siitä, mitä kaikkea huonoa aknekuuri on tuonut tullessaan. Katsellaan, pysykää kuulolla – arvontaakin saattaa nimittäin jossain vaiheessa taas pukata! 😉


Hyvää viikonloppua sinnekin!

Soooooo, this weekend is a bit different compared to the weekend before. Then we threw a birthday party for Katri, even though we had to come up with a plan B 😀 She wouldn’t get out of her apartment so that we could have gone and put everything together, so we had to just march to her flat with the stuff and make everuthing up as we go along. At the end it was very fun, hence the reeeeally small amount of pictures we took. 

Anyways, this weekend is going to be really quiet since I’m sick. I went to Petäjävesi to spend the weekend with my family and while being here I couldn’t care less what I eat and if I’m going to look like a giant marshmallow on Monday, I’m OK with that. I’ll get everything under control at home and once I’m not sick anymore 🙂 So goodbye healthy-living and welcome cookies 😀 Have a nice weekend ya’ll and keep an eye out for some draw-action in the near future!

4 kommenttia

 1. Jiidamanda kirjoitti:

  Ei kuuloata yhtään kivalta alaselässä säteilevät kivut :(( toivottavasti ei ois mitää ihmeempää siellä!

 2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Niinpä, vähän pelottaa mennä sinne lääkäriin kun ei yhtään tiedä mitä se sanoo. Jos sitä magneettikuviin vaikka pääsisi niin selviäisi nämäkin.

 3. Sofia kirjoitti:

  Selkäkivut ovat ihan kamalia:( Toivottavasti kipu loppuisi nopeasti<3

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Niinpä, nyt on kunnon tutkimukset käynnissä ja toivottavasti syy selviää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *