Hae
Hannamaria

215 – syksyfiilis

Kellekään varmaan ei ole jäänyt epäselväksi, että syksy (ja miksei talvikin) on mun lempivuodenaika. Itse asiassa kaikki muu paitsi kesä on melko ihanaa… Mutta anyways, se syksy. Arki koittaa kesän jälkeen ja illat alkaa pimetä. Saa luvan kanssa syrjäytyä (:D) ja mennä töistä suoraan kotiin, laittaa ruokaa ja istua illan töllön ääressä. Niin ja kirjoitella postauksia.

Arkeen kuuluu myös liikunta. Työmatkoja en ikäväkseni kovin usein kävele, sillä yleensä on niin kiirus lähteä töistä joko harkkoihin tai sovittuu kahvihetkeen ystävän kanssa etten viitsi ensin kävellä kotiin ja vasta siitä lähteä autolla menemään. Mutta liikuntaa tulee kyllä niin kuntosalin kuin lentopallonkin muodossa. Tänä syksynä selkä on vaivannut normaalia enemmän ja kunhan saan sen taas kuntoon, pääsen tosissani harrastamaan rakastamiani lajeja – nyt on reilun kuukauden verran menty puolikuntoisena.

Ja se ruska. Ja sumu. Onko mitään upeampaa kuin lehtien värin muuttuminen keltaiseksi ja punaiseksi? Niiden peittämä maa on erinomainen kuvauskohde, varsinkin jos sattuu olemaan sopivan aurinkoinen ja kirpakka päivä että luonto ei anna periksi olla koko iltaa sisällä. Meillä muuten tuli jo ensilumi, työkaverit ei arvostaneet mutta itse hehkuin onnesta 😉

Lämpöiset vaatteet ja kerrospukeutuminen. Olen kerrospukeutuja henkeen ja vereen ja sen takia saankin kesäisin aina raivarit – tai lämpöhalvauksen. Haluan että linjat soljuvat ja asu koostuu monista eri elementeistä. Peittäähän ne kerrokset nyt näitä vararenkaitakin vähän 😉 Ja tummista vaatteista kun pidän niin syksy ja talvi on mulle sitä kulta-aikaa!

Kynttilät on tänä syksynä innoittaneet mua todella suuresti. Ennen en ole niille niin lämmennyt, mutta nyt oman asunnon myötä olen todellakin rakastunut. Tuikut on mun lempparit, niitä saa aina siirrellä helposti paikasta toiseen eikä tarvitse huolehtia kaatuuko tuikku, toisin kuin jalallisissa malleissa. Vielä kun muistaisi ostaa ne tulitikut niin saisi tuikut tulille.

Nyt alkaa pikku hiljaa töissäkin taas helpottaa ja jää vapaa-aikaa. Kuten jo viime postauksessa tokaisin, on viikonloppuna jälleen aika suunnata nokka kohti Helsinkiä ja Indiedaysin päivä- ja iltaohjelmaa. Reissusta tulee varmasti mahtava, sain eilen viimeinkin valittua mekon ja kengät iltaohjelmaa varten. Nyt enää vain korut puuttuvat 😉 Huutakaa hep jos olette tulossa ID:n tapahtumiin lauantaina!

Joko olette valmiita talveen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.