Hae
Hannamaria

214 – viikko 42

Kootut selitykset viime viikon vähäiseen postausmäärään olkaa hyvä! Nykyään tuntuu, että tälläiset ’hei mitä mulle kuuluu’ -postaukset olisi helpompi tehdä videona, mutta kun rupeaan miettimään senkin muokkaamiseen kuluvaa aikaa en ole enää niin varma. Mutta, jatketaan niihin (teko)syihin eli mun viime viikkoon.

Viime viikolla tuli tehtyä aivan sairaasti töitä, joka selittää postausten vähyyden. Ensin normaalit päivät viikolla ja siihen perään päivät viikonloppuna. Ei siinä, tykkään työstäni vaikka se onkin stressaavaa, mutta tällä viikolla kaikki on ollut jotenkin erityisen hankalaa. Nyt viikonloppuna tehdyt työt olivat hieman erilaista siihen normaaliin verrattuna (lue: siivousta ja puunaamista tuotannon poikien kanssa), mukavaa vaihtelua välillä. 🙂

Se, mikä ei ole mukavaa vaihtelua on unettomuus. Tämä viikko on ollut aivan törkeän hankala unien vähyydenkin takia – joka yö on tullut nukuttua joko alle tai vain lähemmäs 6h. Sillä määrällä ei pitkään jaksa työpäivää ja harkoituksia. Selkäkipu vei  viime viikolla mehut kyllä aika lailla, toivottavasti nyt helpottaa. Jouduin tiistain kahvittelukin perumaan kivun takia, töissä meinasin yhdessä välissä rueta huutamaan suoraa huutoa kivun takiah… En muista millon viimeks mulla olis oieasti ollut _virkeä_ olo.

Viikonloppuun mahtui myös ystäväni Ronjan synttärit – hänkin liittyi viimeinkin meidän parikymppisten kööriin! Nyt ollaan kaikki virallisesti vanhoja, hups. Miten tässä näin kävi! Tosin vasta nyt tuntuu että oikeasti elämä alkaa pikku hiljaa hymyillä, ei ketuta enää niin suuresti ja ehkä tämä elämä tästä. Onneksi joku pv jaksaa ryhdistäyty ja lähteä ihmisten ilmoille! Ainut kuva koko juhlista on ruoasta – muita kun ei saa kuulema julkaista 😀

Toivottavasti teilläkin oli hyvä viikonloppu – ja erittäin suurempiuninen viikko! Täälläkin koitetaan taas saada nukuttua ja saada postaustahti normaaliksi. Onneksi nyt lauantaina on Indiedaysin pv- ja iltaohjelma tiedossa, mutta missä on mun Zalandon mekot! Saisi paketti jo tulla… Kiinnostaisiko teitä muuten kuulla tuosta mun selkäsysteemistä enemmän? On nimittäin pitkä tarina siinäkin.

Ps. Nellyn lahjakortin arvonta päättyi eilen, arvon voittajan tällä viikolla!

Hyvää viikonalkua!


Long story short – 7 days in a row of work (and still going strong!), a broken car, not enough  sleep, insane back-pain, friend’s birthday and a draw that ended yesterday evening. Oh and a nice new acquaintance… 😉

2 kommenttia

  1. Susanna Taanila kirjoitti:

    mitä sä teetkään työksesi? 🙂 iski totaalinen black out vaikka tiedän että oot siitä puhunu ja oon sen täältä lukenukin joskus 😀

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Oon markkinointi/myyntiassari 😀 + sitten joskus teen valokuvaaja/graafisen suunnittelun hommia siinä sivussa, nykyään hiukan vähemmän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *