Hae
Hannamaria

212 – lontoo 3. – 8.11.

Vielä on paljon järkättävää, mutta suurin osa on jo matkavalmisteluista hoidettu. Olin onnekas, kun löysin niin lennoit kuin asumisenkin suhteellisen edullisesti ja helposti. Nyt täytyy enää pohtia mitä kaikkea haluaa nähdä ja miten paljon on kaikkeen valmis uhraamaan aikaa, viisi päivää kun ei ole kovin paljon noin isossa kaupungissa. Toki matkaseurankin toiveita täytyy kuunnella, kaippa tuo pikkuvelikin haluaa saada reissusta mahdollisimman paljon irti…

Koskaan en ole Lontoossa käynyt vaikka hinku on sinne ollut kova pikkutytöstä asti. Kateellisena olen katsellut kun työkaverit ramppaavat palavereissa siellä ja kun kaverit käyvät niin EF:n kielimatkoilla kuin omatoimimatkoillakin. Nyt on kuitenkin mun vuoro, halleluja!

Kuten mainitsin, olen lähdössä reissuun veljeni kanssa ja silloin oli tärkeintä saada nopeimmat ja samalla halvimmat lennot. Päädyin varaamaan lennot momondon kautta sen helppouden ja yksinkertaisuuden takia. Momondon haku on todella helppo käyttää, itse tykkäsin erityisesti tästä hintataulukosta josta näkyy useamman päivän hinnat, jolloin voi valita itseään miellyttävimmät päivät ja samalla parhaat hinnat. Samalta sivulta löytyy tietoa mm. hintatasosta, säästä ja paikoista joissa kannattaa käydä. Asunnosta kerron hiukan myöhemmin, täytyy ensin varmistella parit jutut ennen sitä postausta 😉

(kuva), (kuva), (kuva),

Itse haluan käydä/nähdä vähintään seuraavissa paikoissa vaikka useammankin kerran: 1. Hyde Park – En tiedä mikä siinä kiehtoo, mutta kerta kun luonnon keskeltä olen niin haluan nähdä kauniin luonnon keskellä suurkaupunkiakin. Onneksi tämä on suhteellisen lähellä meidän asuntoa 😉 Etenkin näin syksyllä siellä on varmasti aivan tuhottoman kaunista! // 2. Big Ben ja se iki-ihana punainen puhelinkoppi – Tämän edessä on ihan varmasti saatava otettua kuva, onneksi veikka oli samaa mieltä 😉 // Ja se Oxford street – Ei halleluja, onneksi on joku vahtimassa ettei kaikki rahat mene tänne. Mutta tein sopimuksen itseni kanssa – ostan hiukan joululahjoja jos löydän jotain sopivaa. Yritän myöskin pitää kosmetiikka-/vaateostokset minimissä ennen reissua jotta rahat säästyy 🙂

Tottahan toki ihanaa olisi nähdä mm. Tower Bridge (jonne muuten on ehkä pakko jo tällä reissulla päästä!), Trafalgar square, King’s Cross, Buckingham palace, British National Museum jne, tämä lista jatkuisi vaikka miten pitkään. Jotenkin kuitenkin musta tuntuu, että tämä ei ole mun viimeinen reissu kyseiseen kaupunkiin joten jotakin on pakko jättää myöhemmäksi 😉

Onko teillä antaa vinkkejä?
As told before, I’m finally going to London! There’s still some things to take care of, but most of the planning for the trip has been done. I found a nice place for us to stay and got good flights booked trough Momondo. I’ve already thought so many places to see and visit but I guess I need to listen my little brother a bit on where he wants to go.

And as my brother is coming with me to London, our flights needed to be cheap and short. I decided to book our flights trough Momondo’s flight search because of it’s easy booking system. My favourite part is that chart where you can see how much cost of the flights vary per day. This way it was easy to change the dates and decide the cheapest possible dates.
As listed above, there’s a dozen of places where I’d like to visit. At least during this visit I need to see Hyde Park, Big Ben and the amazing red phonebooth. And of course, a visit to Oxford street is necessary. Thank god I have my brother with me to look after me for a bit so I don’t spend all of my money here… I’d also like to see the Tower Bridge, Trafalgar Square, King’s Cross, Buckingham palace and so much more but I’m pretty confident that this will not be my last visit to London so I need to leave something for the other times as well 🙂 And if you have any tips, let me know in the comments below!
Postaus toteutettu yhteistyössä Momondon kanssa. // Post supported by Momondo.

4 kommenttia

 1. Riikka kirjoitti:

  Oiiih, Lontoo on ihanin! Jos kiinnostaa, niin kannattaa katsoa meidän blogista matkajuttuja Lontoo-tagin alta, Lontossa on tullut "muutaman" kerran käytyä. Hyde Park on kyllä mieletön! Tunnetuista nähtävyyksistä mun suosikki on Tower Bridge iltavalaistuksessa..

 2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Samaa mieltä! Ja kiitos vinkistä, aion todellakin käydä kurkkaamassa 🙂

 3. Ansku kirjoitti:

  Valitettavasti vinkkejä ei ole antaa, itsekin vasta haaveilen Lontoosta. Mutta ihanaa matkan odotusta 🙂

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Kiitoksia, kun kerkeäisikin odottaa – jäätävä määrä töitä ja liian vähän unta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.