Hae
Hannamaria

211 – arvontamuistutus

Toivottavasti kaikilla on hyvä sunnuntai! Itse aion viettää sunnuntain pyykkäillen, kirjoitellen postauksia varastoon ja vain ollen – niin ja suunnitellen sitä Lontoon reissua! Lontoon reissusta on tulossa aivan varmasti vaikka miten monta postausta, siihen aiheeseen ei vain voi kyllästyä. Tässä pitäisi myös päättää, että lähdenkö käymään i love me-messuilla Hesassa vai säästänkö nekin rahat sinne Lontooseen…

Mutta tämän postauksen pääpointti oli kuitenkin muistuttaa teitä vielä käynnissä olevasta arvonnasta. Tällä kertaahan on mahdollisuus voittaa 50 euron lahjakortti Nelly.comiin. Itsehän listasin vähän aikaa sitten kyseisen verkkokaupan suosikkini, joista en ole vielä lunastanut mitään itselleni sillä koitan pitää tuon vaate- ja kosmetiikkashoppailun nyt minimissä ennen reissua. Arvonta on käynnissä 19.10. klo 21 asti, eli vielä viikon verran. Ostallistua voi tämän postauksen kommenteissa.

Hyvää sunnuntaita!

Just wanted quickly to remind you about the still on-going draw, where you can win a 50€ voucher to Nelly.com. The draw closes in a week, which will be next Sunday 19.10 at 9pm. You can take part in the draw here – good luck!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *