Hae
Hannamaria

210 – cheri stick

Vaikka tänään onkin Pukeudu pinkkiin-päivä (johon en ikäväkseni näköjään osallistu – pakkasin keskiviikkona väärät vaatteet tälle päivälle ;( ) niin se ei estä esittelemästä jotakin söpöä ja vaaleanpunaista. Pukeudu pinkkiin-päivää voi seurailla niin Instassa kuin Twittitterissäkin hasthagilla #pukeudupinkkiin. Mutta siihen aiheeseen:

Tilasin siis tuossa vähän aika sitten Plastic Cameras-verkkokaupasta itselleni maailman söpöimmän 8GB:n muistitikun. Näköjään kamera ja ainakin tämä mun näyttö syö hiukan tikun värejä, mutta oikean (ja erittäin herkun) värin voi käydä tsekkaamassa täällä.

En muista milloin olisin omistanut jotain noin söpöä ja samaan aikaan käytännöllistä! Tämä tikku on kuin Fujifilmin Instax Mini-kamera ja se jos mikä miellyttää mun silmää! Erityisesti tämä filmille kuvaaminen on alkanut mua kiinnostamaan lähiakoina ja olen erittäin iloinen että sain kuulla kyseisestä verkkokaupasta.

Plastic Camerashan siis myy niin kameroita, valokuva-albumeita (kyllä, niitä ihan perinteisiä!), salamatarvikkeita kameroihinsa ja jonkilaisia korttivaihtoehtojakin. Tällä hetkellä mua eniten houkuttaa tuo jo mainitsemani Fujifilm Instax Mini-kamera valkoisena ja siihen saatavilla oleva Lomography -mustavalkofilmi. Sillä tulisi varmasti upeita kuvia niin kavereista, syksyisestä luonnosta kuin Lontoostakin.  Täytyy pohtia josko pistäisi kyseisen kameran joululahjalistalle 😉

Mulla on muuten kysymys aiheen tiimoilta – marraskuun alussa kun olen lähdössä sinne Lontooseen, mikä on paras tapa tyhjätä kameran muistikortti aina välillä? Kannattaisiko ottaa tabletti mukaan (joka lähtee varmaan muutenkin matkaan) vai ostaa joku kevyt ulkoinen kiintolevy jolle siirtää kuvat kamerasta? Helppiä danke!


Oletteko tutustuneet kyseiseen verkkokauppaan?

2 kommenttia

  1. Soffu kirjoitti:

    Haha aww toi on tosi söpö! :')

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    No eikö! Paras kaikista 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *