Hae
Hannamaria

207 – lately

Tämä aaltoilu on ärsyttävää. Se pistää ketuttamaan ihan olan takaa, kun yhtenä viikkona on aikaa hoidella blogiasioita ja kirjoitella postauksia vaikka millä mitalla ja toisena ei ole aikaa tehdä yhtään mitään. Kuvat on valmiina yhteen postaukseen, teksti toiseen, idea neljänteen ja viidenteen. Täytyy ryhdistäytyä ja kirjoittaa varastoon oikein rutkasti materiaalia kun aikaa löytyy. Nyt kuitenkin siihen, mitä olen viimeaikoina puuhaillut…

… nauttinut luonnosta ja syksystä. Olen hiukan kaupungin ulkopuolella töissä, joten luonto ja vesi on lähellä koko ajan. Ikkunastani on työpäivän aikana suhteellisen ihana näkymä ja en voisi tällä hetkellä toivoa parempaa näkymää. Myöskin kotopuolessa Petäjävedellä on tullut oltua parisen viikonloppua putkeen ja toivottavasti perinteeksi muodostuva Karhunahtaan reissukin tuli heitettyä. Täytyy etsiä samanlainen paikka Jyväskylästä jonne piiloutua.

…syönyt aivan päin hemmettiä ja ollut väsynyt. Sen siitä saa kun on veli kylässä, tulee syötyä aivan mitä sattuu ja nyt siitä kärsitään. Enää ei ainoastaan maha ole turvonnut pulla, vaan nyt on myös fyysistesti huono olo. Väsyttää ja sattuu vatsaan kun sitä on kohdeltu niin huonosti. Plah.

… varannut lennot Lontooseen. Äää Olen siis lähdössä Lontooseen veljeni kanssa marraskuun ensimmäisellä viikolla! Olisin enemmän innoissani, jos en olisi koko ajan niin väsynyt. Mutta onhan se nyt perhanan siistiä kun ei tarvitse yksin mennä ja on joku (jonka kanssa tulee toimeen) jakamaan kuluja 🙂 Nyt sitten vinkkiä vaan tulemaan!

… käynyt pariin otteeseen lääkärissä selän takia.  Mulla on selkä taas oikutellut oikein urakalla lentopallon jatkamisen jälkeen ja sain viimeinkin syyn selville – syvät vatsa- ja selkälihakset on huonontuneet niin paljon, että ne päästää mun yliliikkuvat nivelet hyppimään miten sattuu = samperinmoista kipua lonkan ja alaselän alueella. Selivisi myös, että mulla on lievä skolioosi, eli lievä selän vinoutuma. Selvisi syy sille, miksi kärsin (ja tulen koko elämäni kärsimään) näistä samperin selkävaivoista. Ärsyttävintä tässä on se, että en pysty täysillä tällä hetkellä harrastamaan lentopalloa ennen kuin saan taas nuo syvät selät&vatsat kuntoon. Onneksi ei ollut pullistumia, jotain hyvää tässäkin.

… listannut syyssuosikkini erilliseen postaukseen. Vielä on siis aikaa osallistua Nelly.comin 50€ lahjakortin arvontaan. Arvonta on käynnissä 19.10 asti ja osallistujia ei ole vielä kovin montaa, joten tsänssit voittaa on erittäin hyvät – klikkaa itsesi tästä osallistumaan arvontaan!

Nyt vinkkejä sitä Lontoota ajatellen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.