Hae
Hannamaria

206 – roosa nauha

Aikaisemmassa blogissani, LIKÖÖRIKAHVIssa, kirjoittelin Roosa nauhasta paljonkin. Täällä en ole aiheesta enempää kuin yhden postauksen verran avautunut vaikka muuten olen ajatusta tukenutkin. Tänä vuonna ajattelin kuitenkin kirjoittaa ihan kattavan postauksen itseäni kiehtovasta ja läheltä menevästä aiheesta.

Tänä vuonna kampanjan teema on Yhdessä eteenpäin, jolla pyritään herättämään syöpää sairastavien läheiset siihen, miten paljon tukea sairastava tarvitsee jo muutenkin hankalassa elämäntilanteessa. Avusta on aina hyötyä, oli se sitten ainoastaan vieressä istumista tai toisen kuuntelemista. Roosa nauha -sivustolta voi käydä lukemassa kolme innostavaa tarinaa aiheen tiimoilta.

Tänä vuonna nauhan on suunnitellut Minna Parikka, joka on tunnettu pääasiassa ihanista kengistään ja laukuistaan. En olisi ketään muuta osannut nimetä tämän vuoden teemaa paremmin symboloimaan kuin kyseisen naisen. ”Lähdin suunnittelemaan nauhaa teeman pohjalta. Siihen päätyivät pitkät sääret ja korkeat korot, jotka symboloivat eteenpäin menemistä ja tulevaisuuteen katsomista”, Minna kertoo. (Lainattu Roosa nauha-sivustolta.).

Itse olen toimintaa tukenut ostamalla joka vuosi vähintään sen Roosa nauhan, jota olen koko Lokakuun kantanut mukana niin takin pielessä tai huivissa kiinnitettynä.Viime vuonna ostin lisäksi uuden Sagaformin juomapullon, josta osa meni tukemaan syöpäsäätiötä. Tänä vuonna ajattelin Roosa Nauhan lisäksi ostaa joko Sagaformin Mini takeaway-mukin (lahjoitusosuus 1.50€) tai Smoothiemukin (lahjoitusosuus 1.20€). Nauhoja voi ostaa niin Sokkarilta, Valintataloista, Lindexiltä, Tokmanneista jne kaupungista riippuen. Täältä pääset katsomaan oman paikkakuntasi ostopaikat.


Nyt nauha rintaan ja hyvää Lokakuun alkua!

Muistakaas Nelly.comin 50€ euron lahjakortin arvonta!

2 kommenttia

  1. MouMou (jonka kone ei anna kirjautua sisään) kirjoitti:

    Pakko muistaa ostaa tuo tämän vuoden nauha, kun siihen seuraavan kerran törmään! <3

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Se on tänä vuonna kyllä harvinaisen kaunis 🙂 Siinä se roikkuu mulla huivissa ainakin lokakuun ajan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.