Hae
Hannamaria

204 – yksi sumuinen aamu

Tuossa vähän aikaa sitten maalta porukoiden luota töihin lähtiessä oli sellaiset maisemat, että en ole ikinä ollut niin kiitollinen kameran mukaan ottamisesta. Maisemat olivat aivan upeita ja sumu teki kaikesta jotenkin niin mystistä… No, antaa kuvien puhua puolestaan.

Sellaista tällä kertaa. Kuten voi huomata, kyllä kannattaa joskus olla kamera mukana. Nyt kun ruska-aika on erittäin kovaa vauhtia käynnissä, täytyy muistaa kantaa kameraa useamminkin mukana. Ei sillä, kyllä tuolla Nokia Lumia 1020:n kamerallakin saa oikein hyviä kuvia. Mutta kamera on aina kamera. 🙂 Laittakaas muuten linkkejä teidän omiin mahtaviin kuviinne, haluan nähdä mitä kaikkea te saatte tästä syksystä irti!

Mitäs pidätte?

This time it’s all about fog and the Finnish nature. One morning while going to work from the countryside, so basically from Petäjävesi, and the fog mixed with the sunlight was amazing. I’m so happy that I had my camera with me, I’ve never been so greatful for it! Let me know if you like these and if you have some nice pics of the fall somewhere, I’d like to take a look 🙂

6 kommenttia

 1. Taru kirjoitti:

  Wau! Ihania kuvia, tykkään ihan älyttömästi! 🙂 Sait uuden lukijan:)

 2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Kiitoksia oikein paljon! 🙂

 3. kolibri kirjoitti:

  Vau, todella upeita kuvia! Mietin itsekin tässä yksi aamu, kun katselin ikkunasta tuota sumuista maisemaa, että pitäisikö lähteä ulos kuvailemaan noita ihania maisemia, mutta se sitten kuitenkin jäi. Todella upeita kuvia olet kyllä saanut!

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Kiitoksia paljon! Nämä omat melkein parasta mitä liikkuvasta autosta saa 😀

 5. lightly bubbly kirjoitti:

  Ihania kuvia, voi että! Sumuiset syysaamut on kyllä niin parasta koko vuodessa. Heti Joulun jälkeen 😀

 6. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  'Heti joulun jälkeen' 😀 Kyllä nämä syysaamut voittaa joulun mennen tullen 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *