Hae
Hannamaria

221 – vuokralaukku

Kuten lupasin, tässä tulee pienimuotoinen lisäesittely viime lauantaisesta Indiedays Blog Awards -laukustani. Laukkuhan oli espanjalaisen Uterqüe:n Wooden cluth, joka sopi oikein hyvin niin väreiltään kuin malliltaankin iltajuhlaan. Halusin tehdä itse laukusta koko asun kohokohdan, joten muu asu oli erittäin simppeli. Mielestäni korut ja laukku istuivat yhteen hyvin ja olin erittäin tyytyväinen niin asuun kuin laukkuunkin.

Oletteko koskaan nähneet noin kaunista clutchia? No varmasti olette, mutta yhtä erikoissa? Sitähän minäkin. Puun syyt (?) ja muodot ovat todella kauniisti esillä ja koko laukun kruunaa sen tuntu – niin kevyt ja tukeva samaan aikaan. Pinta oli erittäin sileä ja olisin mielelläni ottanut tämän itsellenikin enkä vain vuokraan.

Mutta laukusta teki aivan uskomattoman sen yksityiskohdat, etenkin tuo ketju. Se oli erittäin kevyt mutta hyvin vahvaa tekoa, pystyi hyvillä mielin kantelemaan laukkua mukana senkin varassa ilman pelkoa tippumisesta. Ja onhan nuo kullan värit aivan ihanat! Sisustankin kangas oli tässä laukussa todella mukava, niin ja mahtuihan sinne sisäänkin suhteellisen hyvin tavaraa.

Pienenä yksityiskohtana vielä laukun hihnan kiinnitys – hihnan pystyi laittamaan joko kokonaan laukun sisään piiloon tai ottamaan pois. Kerran taisin vahingossa aukaista tuon lenksun, mutta muuten se pysyi paikallaan. Myöskin laukun lukko oli erittäin tukeva. All and all erittäin hyvä laukku.

Laukkuhan oli vuokrattu Kampaamo Lumon alakerrassa toimivasta vaatevuokraamosta, jossa samassa syssyssä pysyy saamaan pukeutumis- ja tyylineuvontaa. Vuokraamo on yleensä auki joka keskiviikko 14-18, tarkemmat ajat löytyy aina Lumon Facebookista. Ja instassa heidät ja heidän hienot inspiskuvansa löytää nimimerkin @lumo_styles -takaa. Vuokraamosta ja sen valikoimasta kirjoittelen vielä ihan oman postauksensa, on se sen verran hieno paikka!

Mitäs pidätte laukusta?

As promised before while showin the other parts of my outfit, here’s the bag I chose for Indiedays Blog Awards a while back. The bag (well, is) from Uterqüe, which is a Spanish brand making bags, shoes etc. The other parts of my outfit were pretty basic so I wanted to make the bag some sort of a highlight of the outfit. And boy it did get nice comments during the eveing 🙂

The things I really loved in this bag were the ’golden’ details and the easy handling. It felt nice, wasn’t too big nor too heavy. Also the shade of the wood was pretty awesome, it goes well with all the gold. What can I say, I just fell in love with it. I would have liked to keep it for myself but the rental place wasn’t so thrilled about my idea.

And yes, the bag was a rental. This whole rental thing might not be so new for you, but it sure is for the people in Jyväskylä. I think that most of the people don’t even know that there is something like that here. But anyways, under the hair salon I always go to, Kampaamo Lumo, there’s a place where you can rent bags, shoes and dresses for different occasions. I really like their all-the-time-growing selection of items. 🙂 You can find them here and follow them on instagram @lumo_styles. I’ll be making a separate post about this place, stay tuned. In the meantime – what about you, like the bag?

2 kommenttia

  1. sannimantilo kirjoitti:

    Minkähintanen vuokraus tälle laukulle oli? 🙂

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Muistelisin että 25e/viikko, täytyy vielä tarkistaa kun pääsen kotia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *