Hae
Hannamaria

232 – new in: vallila

Kesän alussa tein yhteistyökamppiksen Vallilan kanssa Indiedaysin kautta ja sain viimeinkin käytettyä siitä saamani palkkiolahjakortin. Ajoitus oli parempi kuin hyvä, sillä osa kauan himoitsemistani kamoista oli alennuksessa ja pystyin saamaan samaan hntaan enemmän himoitsemani asioita 🙂

Keittiöön ostin toisen setin patalappuja Vallilan Karkkipäivä-kokoelmasta, joka oli mun kesän lemppari mutta jonka tuotteita en hennonut ostaa yhtä tablettia enempää. Mukit ovat mulle uudesta Leijonapalmu-sarjasta (3,5 dl, Muru-mallia), jonka muutkin tuotteet ovat suhteellisen kauniita! Iskee muhun kovaa tuo sarja 🙂

Viimeinen juttu oli tämä etualalla näkyvä Sinatra koristetyynyliina. Se käy erittäin hyvin yhteen tuon mun IKEAsta ostetun tyynyn kanssa, samoin kuin istuu melko täydellisesti mun sohvaan 🙂 Tykkään näistä Vallilan tyynynpäällisistä sillä ne ovat kaikki niin ajattomia ja hyvälaatuisia, mielelläni maksan niistä sen verran kuin ne maksavat – eihän niitä osta kuin pari kertaa vuodessa.

Joulua ei siis tähän talouteen suurimmilta osin ole tulossa, parit hopeiset joulupallot ja niin edelleen saatan käydä ostamassa ja ne kulhoon sujauttaa – nautin enemmän näistä ympäri vuoden kestävistä sijoituksista kuin jouluhömpästä, kuten mainitsin 😉

Kiitos Vallila!

2 kommenttia

  1. Milla G kirjoitti:

    Mä voisin hommata vaikka nuo kaikki itselleni! Vallilan jutut on kyllä toinen toistaan ihanampia <3

    ♥~ Millamour

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Todellakin! Vallilan jutut on parhaita 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *