Hae
Hannamaria

233 – helpompi olo

En tiedä olenko täällä kertonut, mutta mulla on jo pari kolme viikkoa ollut lentopallosta ja salista totaalitauko – venäytin peukaloni eräissä lentopalloreeneissä ja siitä asti olen ollut pääasiassa päivittäistä ’hyötyliikuntaa’ lukuun ottamatta liikkumatta. Peukalo ei anna vielä ottaa painoa itselleen, mutta alkaa pikku hiljaa kuntoutua – sillä pystyy jo kirjoittamaan! Etsinnässä onkin siis mm. kuntosali ja jokin kevyempi harrastus Jykylän alueelta, mutta ennen sitä on pakko saada ruokavalio taas kuntoon ja mielellään paino pidettyä kurissa jollain muulla tavalla.

Helpompaan oloon auttaa mm. nu3 -verkkokauppa, joka tarjoaa tuotteita luontaistuotteiden, luonnonkosmetiikan, urheiluravinteiden, laihdutustuotteiden sekä terveysvalmisteiden aloilta. He haluavatkin nyt pistää pystyyn kilpailun, joka on arvoltaan vähän reilu parisensataa euroa.Kilpailun sponsoroi nu3 ja Alennuskoodit.eu.

http://alennuskoodit.eu/kilpailut/

Pakettihan sisältää mm. seuraavat tuotteet: nu3 luomuchiasiemenet, Puhdistamon Instant-Pakuri -jauheen, nu3:n shakerin ja paljon muuta. Kilpailuun osallistutaan jättämällä yhteystiedot tällä kilpailusivulla. Kilpailu on käynnissä 8.12. – 14.12.2014 ja paketti lähetetään 15.12, jolloin se kerkeää vielä jouluksi perille! Ja tässä on se jippo –  jo pelkästään osallistumalla kyseiseen kilpailuun saat 15% alennuskoodin nu3-verkkokauppaan!

Postaus & kilpailu toteutettu yhteistyössä nu3:n, Alennuskoodit.eu:n ja Bubblaren kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.