Hae
Hannamaria

237 – asunnon joulu-update

Kuka vannoi ettei hommaa joulujuttuja kämppäänsä? No minä. Mamma sai mut silti ylipuhuttua ja suostuteltua ottamaan pari vanhempaa kynttelikköä omille ikkunalaudoilleni. Vasta toinen on päässyt esille ja määrä jääkin varmaan vain tähän yhteen – en luultavasti saa aikaiseksi hommata jatkoroikkaa tuolle toiselle ennen joulua… 

Kyntteliköt on ollu mulle aina sellanen riesa – aina muistuteltiin laittaa ne päälle kotiin tullessa ja sammuttaa ennen nukkumaanmenoa. Nyt oon omassa kodissa kyllä tykästyny näihin, mamma varmaan nauraa mulle päin naamaa tämän lukiessaan ja muistaessaan sen kaiken valituksen!

Tähän se jää, enempää joulujuttuja ei tule! Tai no yksi mamman tekemä kananverkko-sydän saattaisi päätyä ikkunalle kunhan tuo toinen osapuoli saisi aikaiseksi laitettua sen nätisti kiinni – itse kun en ylty ja olen liian laiska ottamaan jakkaran. + Eihän sitä voi itse samaan aikaan mittailla oikeaa kohtaa ja koittaa kiinnittää sitä! Ei vaan voi.

Paljonko teillä on joulujuttuja asunnossanne?

My italian colleague said one day that he doesn’t understand the idea behind these candelabras. Well neither did I before I moved to my own apartment. Now they really make a nice twist to the flat and of course they look nice for the people walking by. This special one is from my mother and if I’m not mistaken it belonged to my grandma who passed away a few years ago. This is the only Christmas thing I’ll have in my apartment even though I just a few weeks back stated that I won’t have that much stuff for Christmas here. Well this still isn’t much, but you get the point. Now I want to know how much Christmas decorations have in your flats!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.