Hae
Hannamaria

243 – sale top pics

Ajattelin koota muutamat alelöydöt nopeasti kollaasin muotoon. Tällä kertaa listasin lähinnä vaatteita, jotka voisi löytyä täältä Jyväskylän kaupoista ja joita oikeasti tarvitsisin. Mulla on ’normikäyttöön’ tarkoitetut vaatteet todella vähissä, t-paitoja ja toppeja on mutta niitä käytän yleensä vain bleisereiden kanssa ja kun kaapista löytyvät kyseiset vaatekappaleet meinaavat olla huonosti istuvia ja isoja. Toivottavasti tästä löytyy teillekin muutamat vinkit!

1. KappAhl neule / 2. Ginatricot Bella-toppi / 3. Ginatricot Mangolia-pusero / 4. Ginatricot Irja-toppi / 5. Ginatricot korviskombo / 6. Lindex, hame / 7. H&M poimutettu pusero / 8. H&M, poimutettu kietaisupusero / 9. H&M, pintakuvioinen takki / 10. H&M ohut neulepusero / 11. Seppälä, housut

Näistä etenkin numero 3. olisi todella hyvä kotoilupaita. Ysi taas tulisi käyttöön työkäyttöön ja sopisi hyvin yhteen mulla jo olemassa olevien toppien kanssa. Uudet housutkin tarvitsisin, joko ihan perus tummansiniset ja hyvin istuvat farkut tai toiset samantyyliset mitkä nyt omistan – eli mustat housut yksityiskohdilla.

Villinä korttina otin mukaan hameen – tuo perinteisen musta hame on juuri sellainen mitä voisin kuvitella käyttäväni. En töissä, mutta vaikkapa illallisella tai kaupungilla. Ainut asia minkä jätin tästä kombosta pois on kengät – en löytänyt mistään kauniita talvikenkiä pistettäväksi kollaasiin. Toivottavasti kaupunkikierros ei petä!

Linkkailkaas alle omia alekollaasejanne!

2 kommenttia

  1. Kata kirjoitti:

    Todella kivan näköisiä ja tyylikkäitä vaatekappaleita! Tuo hame numero 6 on sellainen jonka huolisin samantien itselle ♥ Myös H&M:n pusakka/jakku/bleiseri mikä lie on ihana ♥_♥

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Näinpä! Harmi vaan että niin hame kuin takkikaan ei luonnossa ollutkaan sitten niin ihana, mutta eiköhän sieltä alesta jotain muuta ihanaa löydy! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *