Hae
Hannamaria

250 – PALA KODISTA: Keittiö

Tällä hetkellä meinaa oikeasti olla mission impossible pitää koko kämppä siistinä yhtä aikaa varsinkin nyt uuden lipaston tulon myötä (sinne menevät kamat ovat vielä ympäri kämppää…). Siksi päätinkin, että otetaan nyt pikakatsaus yhteen meidän kämpän (tai no kun kämppä on yksio, niin huoneen…) osaan eli keittiöön. Itse keittiöhän on Vaajakoskelaisen yrityksen toteuttama, yritän etsiä jos löytäisin yrityksen nimen vielä mukaan!

Tässä se melkein kokonaisuudessaan on – vasemmalta puolelta heti tuosta Mokkamasterin jälkeen löytyy käynti vessaan, oikealla rajautuu pois ainoastaan työvälineet, jääkaappi ja pyykinpesukone, jotka löytyy seuraavista kuvista.

Kuten näkyy, se on erittäin pieni ja niin taso- kuin säilytystilaakin on melko vähän. Keittiö sijoittuu ainoastaan tälle yhdelle seinälle ja olenkin harkinnut josko heivaisi keittiönpöydän kokonaan pois (sitä kun ei tule käytettyä muuten kuin säilytykseen) ja ostaisi tilalle IKEAsta saarekkeen ja saisin näin lisätilaa. Ja ai että mitä antaisinkaan tiskikoneesta…

Ulkonäöllisesti keittiö on todella nätti ja kompakti, sillä siinä on sitä valkoista ja nykyaikaisuutta mutta tuo seinä (joka siis ei ole laattaa) tuo siihen jotakin pientä extraa ja kontrastia. Mukana tulleet kodinkoneet, eli hella ja jääkaappi, toimivat todella hyvin, mutta tällä hetkellä tuo jääkaappi meinaa käydä hiukan pieneksi sillä olen viimeinkin alkanut ostaa kunnolla ruokaa 😀 Järjestelykysymys… Mikäli haluatte hiukan syvällisemmän esittelyn mm. kaappien sisällöstä, infotkaa itsestänne kommenteissa!

Herättikö sympatiaa?

2 kommenttia

  1. Susanna Taanila kirjoitti:

    Tiskikone olis haluttu täälläkin kahen hengen kotona! Harmi vaan ettei rahat oikein riitä vaikka kuulostaakin välillä omaan korvaan huipputarjoukselta ostaa 'vain parin sadan' pesukone, mutta kerran kun sellasen hankkii niin kannattaahan siihen vakuutuskin ostaa jolloin hintaan on tullu liki satanen lisää…. kivaa tää nykyajan rahastus 😀 köyhiltä ihmisiltä viedään tuhkatkin pesästä jos jotain "extraa" meinaa ostaa.

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Niinpä! Meilläkin on niin pieni vessa ettei hirveämmin pyykkikone sinne mahdu ja kun kahdesta sai valita, otin mieluummin pyykkikoneen – tiskit hoituu vielä suhteellisen iisisti mutta pyykkiä on ärsyttävä ravata alakerrassa pesemässä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.