Hae
Hannamaria

240 – hyvää joulua!

Nyt kun viimeinkin alkoi pienimuotoinen loma (vasta ensi maanantaina töihin, jeij!) niin aion vaan rentoutua ja olla. Toki sukuloidakin täytyy, mutta se menee ihan hyvin siinä sivussa.

Eilisen illan vietin vielä viimeisiä lahjoja paketoiden ja tänään käy tie miehekkeen äidin luona vierailun jälkeen Petäjävedelle perheen luo. Siellä on tarjolla kunnolla jouluruokaa, hyvää seuraa, luultavasti hiukan änäriä ja vaan sitä olemista. Ei ole pakko tehä mitään ellei halua ja saa vaan olla.

Saatan jopa ehkä torstai-iltana uskaltautua kokeilemaan lentopalloa ukkojen kanssa, hiukan jännittää miten tuo loukkaantunut peukalo ottaa itseensä mutta kokeilemallahan se selviää. Blogi luultavasti päivittyy pyhien aikaan, koneen ainakin otan mukaan. Mitään en silti lupaa 🙂

Hyvää joulua kaikille!

2 kommenttia

  1. Soffu kirjoitti:

    Kivoja kuvia! Hyvää joulua sinulle myös 🙂

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Danke ja sitä samaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.