Hae
Hannamaria

234 – tahaton blogihiljaisuus

Täällä on jo pitkään ollut hiukan liiankin vahva blogihiljaisuus. Postauksia on tullut yksi tai kaksi viikossa, jos sitäkään, ja se on mulle aivan liian vähän. En oikeastaan keksi suurempaa syytä miksi näin on käynyt, mutta pistän hiljaisuuden uuden parisuhteen, työkavereiden Suomessa olon, valon vähyyden ja sen perhanan peukalon piikkiin.

Etenkin tämä synkkyys, lumen vähyys ja kauhea kiire töissä ovat saaneet mut jättämään blogin ikävästi taka-alalle. Asiaan on kuitenkin tulossa muutos onneksi joulun myötä – yksi melko ärsyttävä vastuualue siirtyy multa muille, joten tärkeämmille asioille jää enemmän aikaa työrintamalla 🙂

Ja siitä uudesta parisuhteesta – jos nyt jollekin on vielä jäänyt epäselväksi niin pääsin useampi kuukausi sitten irti parisuhteesta, jossa ei ollut enää hyvä olla. Koitin keksiä tähän jatkoa ja syitä ainakin vartin ajan, mutta päätin olla kaivelematta sitä yhtään enempää.

Nyt on kaikki kuitenkin paljon paremmin ja voin rehellisesti sanoa olevani onnellinen. Tulette luultavasti näkemään Sinisen talon nallen täällä jossain vaiheessa, hän on sellainen jonka haluan esitellä teille. (Ja nimi sekä linkki tuli ihan herran omasta pyynnöstä, itse olisin käyttänyt hänen omaa nimeään…)

Mutta mitä sitten on loppuvuodella ja vuodelle 2015 luvassa blogin suhteen? Ainakin postaustahdin nostaminen mielellään väh. neljään postaukseen viikossa, päivitetty ulkoasu, muutamia yhteistyöpostauksia sekä hiukan enemmän henkilökohtaista matskua. Nyt on menty suhteellisen ’pinnallisilla asioilla’ pitkään ja haluan siihen muutoksen. Ja joukkoon saattaa mahtua pari youtube-videotakin, heti kun vaan saan valaistuksen kuntoon 😉

Kuvituksena oli tällä kertaa muutamat kuvat mun lempparikynttilöistä, joita on tullut polteltua aivan liian vähän. Viikonloppuna täytyykin siivota ja laitella paikat jälleen kuntoon jotta voi kynttilätkin sytytellä!

Vaikuttaako pimeys teihinkin?

2 kommenttia

  1. Fanityttö kirjoitti:

    Parin postauksen viikkotahti on jo tosi hyvä! Mulla romahti pahimmillaan vain pariin päivitykseen kuukaudessa. Kerran viikossa tavoite, useammin parempi. Kiva kuulla blogin uusista tuulista ja että voit paremmin! Joskus luopumalla saa lopulta enemmän takaisin.

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Kunkin pitää löytää se oma tahti ja mulle se 1-2 postausta per viikko on ihan liian vähän 🙂 Samaa mieltä, luopumalla saa joskus enemmän ja jos ei koskaan luovu mistään, ei mitään uutta ja hienoa voi tapahtuakaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *