Hae
Hannamaria

231 – jyväskylä 29. – 30.11.

Ajattelin kerrankin jakaa parit hyvät menovinkit Jyväskylän suunnassa oleville! Tänä viikonloppuna on ainakin kaksi mua henkilökohtaisesti kiinnostavaa tapahtumaa, joista ajattelin teillekin vinkata hiukan!

Lauantain ja sunnuntain ajan löytyy Jyväskylän Paviljongista perinteiset Joulumarkkinat. Perinteisestihän joulumarkkinoilla on ollut joulutavaraa, kuten kynttilöitä, laukkuja, koruja, ruokaa, leipomotuotteita ja vaikka ja mitä. Odotankin innolla mitä kaikkea sieltä tänä vuonna löytyy – kaikki näytteilleasettajat löydätte tästä.

Itse ajattelin katsella josko löytäisin ystäville muutamat joululahjat ja hiukan vaikka paketointitarvikkeitakin joulua varten mutta veikkaan, että heräteostoksia leipomopuolelta saattaa sattua mukaan. Tapahtuma on siis Jyväskylän Paviljongissa lauantaina klo 10-17 ja sunnuntaina 10-16. Itse olen käymässä täällä lauantaina, sunnuntaina on…

Jyväskylän Designtori, jälleen kerran! Odotan aina innolla näitä Designtori-tapahtumia, niistä löytyy melkein joka kerta jokin uusi ihana suunnittelija ja söpömpääkin söpöjä tuotteita! Tällä kertaa jouluinen Designtori-tapahtuma järkätään Aalto-salissa ihan Jyväskylän keskustassa sunnuntaina 30.11 klo 10-16.

(kuva)

Katselin tuota osallistujalistaa hiukan ja löytyi monta tuttua pientä merkkiä, mutta suurin osa oli kuitenkin mulle ihan vieraita. Lemppareita kuitenkin mulle täällä on Uhana Design, 2012 perustettua kahden tamperelaisnaisen yritys. Heidän pisarakorviksensa ovat ihan mahtavia, ajattelinkin ostaa ensimmäisen parini nyt sunnuntaina! Toisena lempparina löytyy Salmiakstudio – etenkin heidän Polina-laukkunsa ja Leather Web Detail-laukkunsa iskee muhun ja kovaa. Niin mielelläni ottaisin kumman vaan kotiin! 🙂

Viettäkää hyvä viikonloppu ihmiset, mulla on tänään pitkä työpäivä ja illemmalla jälleen treffi-ilta! 😉 Jos teiltä löytyy muita hyviä menovinkkejä tälle viikonlopulle niin kertokaa ihmeessä lisää kommenttiboksissa!

Hyvää viikonloppua!
Just a few tips on what to do this weekend in Jyväskylä. On Saturday and Sunday there’s a Christmas market in Paviljonki (Sat. 10am – 5pm, Sun. 10am – 4pm) which they sell the most traditional Christmas stuff – bakery products, handgrafted goods and so on. On Sunday there’s a Designmarket (10am – 4 pm) filled with small and mostly unknown jewellery, handbag etc brands – I have a few brands in mind I want to check out and see if they have something I can ask for Christmas 😉 Hope u have a nice weekend, I’ll be having a date-night today after work and  I couldn’t be more excited to get to ’dress up’ a bit again 🙂

2 kommenttia

  1. Helena kirjoitti:

    Joulumarkkinat on täälläkin merkattu jo kalenteriin mutta tuosta Designtorista en tiennyt, kiitti vinkistä! 🙂 Jos vain ehdin niin pakko piipahtaa sielläkin!

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Hyvä että näistä oli jollekulle apua, itse sain kuulla joulumarkkinoista vasta alkuviikosta ja hyvä että kuulin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.