Hae
Hannamaria

230 – sponsoroitu video: pakkaset paratiisissa

Eilen puhuessani joulusta ja omasta suhtautumisesta kyseiseen juhlapyhään taisin jättää mainitsematta joulukalenterit. Kuten jokainen varmasti on huomannut niin aika monessa paikkaa, niin blogeissa kuin eri alojen yrityksilläkin, on alkamaisillaan jos jonkinmoista joulukalenteria ja arvontaa kyseisen juhlan kunniaksi. Täällä hannamariassahan ei kalenteria tule tänä vuonna olemaan, mutta haluaisin vinkata teille yhdestä aika, videon sanojen mukaan ’erilaisesta’ ja anteliaasta kalenterista! Ja sanokaa mitä sanotte, mutta muhun tuo Finnmatkojen tunnari on aina iskenyt ja kovaa 😀

Finnmatkoilla aukeaa jo heti huomenna torstaina, 27.11. ensimmäinen luukku tälläisen lyhytvideon muodossa. Näitähän tulee luonnollisesti se 24 kipaletta ja seuraava video tarinaan aukeaa yksi kerrallaan päivittäin aina 20.11 asti. Jokaisena päivänä on mahdollisuus osallistua jonkinsuuruisen matkalahjakortin arvontaan, joiden yhteissumaksi tulee koko kalenterin ajalta huimat 7,500 euroa! Videosta klikkaamalla pääsee heidän kamppanjasivulleen, josta voi mm. tilata kalenterin suoraa s-postiin jottei unohda käydä sitä kurkkaamassa päivittäin!

Heidän kalenteri kertoo tänä vuonna erään, omasta mielestäni ainakin, perisuomalaisen perheen matkasta Thaimaahan ja ainakin tämän ’trailerin’ perusteella mukaan mahtuu niitä perinteisempiä Thaimaa-hetkiä hulppeista lomataloista baaritiskillä iskeviin miekkosiin asti. Niin ja oli mukaan mahdutettu myöskin se rasavilli (kyllä, käytin juuri sanaa rasavilli) teinipoika, joka vetäisee kuvitteellisen keskarin esiin heti videon alussa 😀

Mulle henkilökohtaisesti kyllä kelpaisi loma (tai joulu) lämpöisessä, en pistäisi yhtään pahakseni pientä reissua vaikka Espanjan aurinkorannalle. Ja joojoo, kävin juuri Lontoossa mutta kyllähän lämmin on aina _lämmin_ if you know what I mean. Ja ette voi kieltää etteikö teidänkin tekisi mieli lämpöiseen – se joka väittää muuta valehtelee 😉

Voisin vaikka saman tien lähteä uudelleen Torreviejaan katsomaan joulumeininkejä varsinkin jos ne ovat yhtä hienot kuin heidän pääsiäskarnevaalinsa! Postauksen kuvat muuten ovat tuolta mun Torreviejan työssäoppimisreissulta, josta en olekaan tässä blogissa mitään vielä puhunut. Täytyykin ottaa idea talteen ja tehdä muistelupostaus pikimmiten! 😉

Haluatteko tekin lämpimään?

Tämän postauksen on sponsoroinut Finnmatkat / Post sponsored by Finnmatkat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *