Hae
Hannamaria

244 – aloitus vuodelle 2015

Jeps, on vuosi 2015 ja menee taas hetki, että saan vuosiluvun kerralla oikein. Palaan jossain vaiheessa kuitenkin vielä vuoteen 2014 pienen muistelupostauksen muodossa, mutta halusin tulla infoamaan uudesta ulkoasusta. Ulkoasu on vielä hiukan kesken ja se tarvitsee vielä viimeiset silaukset, mutta pääosin tuleva lookki tulee olemaan tämä. Edelliset ulkoasut löytyvät Ulkoasuhistoria-postauksesta.

Uusimpana päivityksenä ovat varmasti Sivut – HOME tuo takaisin blogiin, ABOUT -sivu kertoo hiukan lisätietoja minusta ja blogista (kävijätilastoja, virstanpylväitä ja lisäinfoa minusta), CONTACT -sivulta löytyy yhteystiedot blogipostiin, linkit someen ja infoa yhteistyökumppaneille, nykyisille ja tulevile.

Uutena ovat myöskin nuo TOPICS-kuvakkeet, joista pääsee tutkimaan postauksia noiden nimenomaisten kategorioiden alta. Myöskin perinteiset tagit löytyy vielä sivupalkista tuolta alaalta. Ulkoasusta puuttuu vielä somenappulat ja yksi sivu (graafisen jutuille) ja kuten totesin, pienet viilaukset on vielä tehtävä, mutta muuten homman nimi on tämä. Bloggerin seuraajalista taas löytyy blogin alaosasta sitä etsiville 😉

Mitäs pidätte?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *