Hae
Hannamaria

245 – mun 2014 1/2

Olette varmaan jo korvianne myöten täynnä näitä ’vuosi 2014’ -postauksia, mutta heitän silti oman lusikkani soppaan. Viime vuonnahan en tainnut kyseistä postausta tehdä ollenkaan, ehkä siksi että blogi perustettiin vasta puolessa välissä vuotta ja se olisi jäänyt hiukan lyhyeksi. Tänä vuonna kuitenkin kyseisen postauksen toteutan ja ajattelin kerrankin avata sanaista arkkuani hiukan syvemmin niillä aihealueilla, jotka yleensä jätän blogin ulkopuolelle.

 

ALKUTALVELLA syntyi hannamariav.com perinteisen -.blogspot.com -päätteen sijaan, jaoin myöskin talvisia kuvia kotoakotoa Petäjävedeltä, kerroin suosikkiyoutubereistani muutaman postauksen verran, jaoin 11 faktaa itsestäni ja erosin (ensimmäisen kerran…) silloisesta poikaystävästäni, Misteristä. Asiat eivät tuolloin hänen kanssaan olleet kovinkaan hyvin enää pitkään aikaan, mutta päätettiin silti vielä kokeilla.

KEVÄÄLLÄ etsiskeltiin mulle asuntoa Jyväskylästä – ajateltiin että ostetaan mulle kerrostaloasunto ennemmin kuin että menisin vuokralle, mutta päädyin kuitenkin tähän nykyiseen asuntoon ja siinä samalla pohdin hiukan erilaisia sisustusvalintoja. Asunnosta on muuten viimeinkin esittely tulossa vähän ajan päästä, kerron sitten koko tarinan! Samaan aikaan ajattelin muuttoa omaan asuntoon ja tein kamppiksen Vallilan kanssa. Niin ja hommasin uuden Lumian vanhan harkoissa rikkimenneen tilalle.

Samalla asunnon etsinnän lomassa pakersin ennakkotehtäviä ja blogi oli alkukeväästä Maaliskuussa  hiukan hunningolla ajanpuutteen vuoksi. Ajattelin jo tuolloin hiusten kasvattamista ja pohdin erilaisia hiusvalintoja.  Jaoin myöskin samalla tarinan aknestani, josta kirjoittelin kahden osan verran. Käväisin Huhtikuussa myöskin Indiedaysin Bloggers’ Inspiration Dayssa, jossa kuuntelin erittäin hyvän luennon Damian McGillicuddylta valokuvauksesta. Kevääseen kuului siis paljon ja se olikin erittäin kiireinen.

KESÄN ALUSSA muutin viimein omilleni. Tuolloin asunnostani sai jo melko hyvän kuvan, mutta haluan tehdä vielä ihan erillisen kierrospostauksen nyt kun tavarat ovat löytäneet omat paikkansa. Kirjoittelin väliaikatiedotteen aknesta ja Roacuttan-kuurista ja julkaisin samalla aika karut aknekuvat. Kesäkuussa pääsin mukaan Emilianan ja Re-Fashionin järkkäämään viinimaistajaistilaisuuteen. Kuu vaihteessa kävin Ruisrockissa ja Naantalissa, molemmat reissut olivat suhteellisen mukavia vaikka seura ei ollutkaan parasta mahdollista.

Loppuvuosi tulee erillisessä postauksessa, tämä alkoi paisua jo niin pitkäksi ettei sitä olisi kukaan jaksanut lukea! Ensi kertaan mahtuu mm. ero, Roacutta-kuurin loppuminen ja viimeiset arpikuvat, Indiedaysin tapahtumat ja paljon muuta.

Stay tuned!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *