Hae
Hannamaria

259 – Asuntokierros

Viimeinkin! Eihän sitä olekaan kuin melkein vuoden verran odotettu… En olisi vieläkään millään tätä halunnut tehdä, sillä keittiönpöytä tuoleineen on edelleenkin porukoiden peruja, joten varsinkaan nuo tuolit ei tällä hetkellä istu sisustukseen ollenkaan. Mutta anyways, täällä asun minä (+ tätä nykyä mieheke). Toisin sanoen tervetuloa meille!

Asunnossahan on vaan tosissaan se 37 neliötä, mutta se on käytetty erittäin hyvin. Tässä meillä on eteinen, josta vasemmalla olevasta ovesta pääsee itse asuntoon sisälle. Tai no pääsee tuolta edessäpäin näkyvästä ovestakin, mutta sen takana mulla on työnurkkaus joten se ei ole koskaan auki ja siitä ei ole kulkua. Ja seksikkäästi pyykkiteline ja käsimatkatavaralaukku siellä perällä.

Tuossa oikealla on eteisen ainut naulakko ja sen takaa löytyy oikealta vaatekaapit. Taaimmaisessa on vaatteita, tässä lähempänä olevassa on kirjoja jne. Nyt kun ajattelen en nää järkeä miksi ne on näin päin… Mieluummin olis laittanut kirjat taakse ja vaatteet eteen kun niitä kuitenkin käytetään enemmän 😀

Näkymä tullessa itse asuntoon. Niin ja tuo yläpuolella oleva ovi on se mistä juuri tultiin sisälle. Tämä tosissaan on sen yhden huoneen kokoinen asunto, joka vielä tässä vaiheessa riittää ihan hyvin. Toki huono puoli on se että toinen ei voi valvoa jos toisella on aikainen herätys, sillä omaa rauhaa täällä ei juurikaan ole varsinkaan kun herra Äänekäs ei osaa lähteä tai olla hiljaa yksinään. Kuten varmaan huomaa niin keittiön tuolit ei oikein mätsää tähän asuntoon, syystä että ne on vieläkin porukoilta lainasa ja kunnollisia omia tuoleja ei ole kävellyt vastaan. Ehkä vielä joskus… Niin ja lipastonhan te olettekin jo nähneet.

Heti sisälle astuttua käännyttäessä vasemmalle on vessa joka on kooltaan noin yhden neliömetrin. No ei oikeasti, mutta siltä se tuntuu. Minä pystyn tämän kanssa vielä elämään, mutta tuolla harteikkaammalla osapuolella on ongelmia mahtua esim. pesemään käsiä tähän pikkuvessaan. Tässähän ei ennen remonttia ollut suihkua ollenkaan (talo itse on rakennettu vuonna 1925) joten se lisättiin nyt remontin yhteydessä joka teki vessasta niin ahtaan.

Vasemmalla on ’makuuhuone’. Sänky on ihan perintenen parisänky Sotkasta, täytyy sanoa ettei kovinkaan tukeva. Samassa kuvassa näkyvä ovi pitää sisällään mun hengarivaatteet, villapaidat sekä oloasuhousut. Kaappi itsessään on noin metrin syvä ja jatkuu tuonne oikealle aika pitkän matkaa vielä. Siellä säilötään siivousvälineet. Laukut roikkuu nätisti hengarivaatteiden vieressä.

Sänkyä vastapäätä on työnurkkaus, jonka kesällä jo esittelinkin. Toki se on hiukan päivittynyt (ja viereen on tullut vaaka!), mutta muuta uutta ei tässä ole.

Sängyltä ikkunalle katsottaessa näkyy moneen kertaa esitelty tv-taso, iso ikkuna leveän ikkunalaudan kanssa (parhautta!) ja maailman kaunein sohva. Mieheke ei osaa arvostaa tätä kun se ei ole mallia ’löhöän ja lahoan tähän kiinni’, mutta mulle se on erittäin mieleinen.

Ja viimeisenä näkymä sängyltä keittiöön päin. Ylipäätään tää kämppä on todella avara korkeutensa ja vaaleiden pintojensa takia. Silti tässä on sitä jotakin, joka tekee tästä mulle kodin. Onhan tää pieni, mutta tähän hetkeen ihan sopiva 🙂 Ensi kerralla voitaisiin mennä yksityiskohtiin, tässä kämpässä niitä riittää! Muut sisustusjutut löytyy Kotijuttuja -tagin alta!

Hyvää alkanutta viikkoa!

14 kommenttia

 1. annieveliina kirjoitti:

  Ihan täydellinen!!!!!! Rakastuin nyt tosi pahasti 😀 Tuo lattia <3__<3 En nyt puhelimella osaa varmaksi sanoa, niin onko tuo seinä ihan kiviseinä vai miten se nyt sanotaan vai onko jotain sen näköstä tapettia vaan? Näyttää aidolta kiviseinältä ainakin näin puhelimella 🙂 Ja missäs päin sää asutkaan ja saako udella vuokraa? Pakko ei tietenkään ole kertoa, oon vaan nyt niin kämppäkuumeinen haha >:D

 2. Jonna H. kirjoitti:

  Ihana koti, varsinkin toi lattia! <3

 3. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Kiitoksia 🙂 Ja oon ton lattian suuri fani itekin, siinei näy pöly ja kokatessa syntyvät tahrat liian helposti ja malttaa aina odottaa seuraavaan siivouspäivään 😉

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Kiitoksia! 😀 Ja lattia on munkin suosikki yhtä aikaa tuon tiiliseinätapetin kanssa. Se muuten on hämännyt aika monia, se on meinaa vaan tapetti eikä aito seinä 😉 Ja asun tässä Vaajakosken 'keskustassa' (ihanku täällä sellanen olis XD) ja vuokraa on tuohon neliöhintaan nähden veden ja tolpallisen autopaikan kanssa 526€ kuussa 🙂

 5. Lystimäen emäntä kirjoitti:

  Aivan ihana lattia 🙂

 6. Maya kirjoitti:

  Tosi kivan näköistä! Ja todellakin ihana lattia 🙂

 7. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Samaa mieltä!

 8. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Kiitoksia 🙂 Tuo lattia on munkin lemppari!

 9. Anonymous kirjoitti:

  Maalaa keittiöntuolit valkoisiksi, viimeistään kesällä! Hienonnäköistä!

 10. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Sehän siinä onkin, lainatuolit kun on niin niitä ei oikein saa maalata 😉

 11. annieveliina kirjoitti:

  Jos joskus aiot muuttaa tuosta pois niin kerrothan mulle?! 😀

 12. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Hah, todellakin kerron!

 13. Sonja kirjoitti:

  Ihana asunto. Tulee mieleen oma sinkku-asunto ennen nykyistä asumusta. Tosin meikän kämppä ei ollut noin kaunis! 🙂

 14. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Tämä oli kyllä ihana ensimmäinen asunto! Täällähän en enää siis asu, muutto tapahtui jo huhtikuun paikkeilla uuteen ja tilavampaan asuntoon 🙂 Siitäkin pitäisi muuten tehdä pieni esittely!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *