Hae
Hannamaria

333 – Maalinvalintaa

Julkaisen huomenissa postauksen mun vapaapäivästä, mutta ennen sitä halusin tulla pohtimaan hiukan mun tulevan DIY-prokkiksen sävyjä teidän kanssa. Kyseessähän on siis vanha (koivu?)pöytä ja pinnatuolit, jotka pitäisi ehostaa. Näiden päällä on vain kevyen kevyt lakka, joka on ajan saatossa kulunut. Pohjatyötä ei siis tarvitse suuremmin tehdä, pelkkä hionta riittää. Sitten päästäänkin siihen suurimpaan onkkelmaan, eli värien valitsemiseen.

Näytin kaikkia värikarttoja miehekkeelle ja hänen ehdottomat lempparinsa olivat kermansävyinen valkoinen pääväriksi ja tuolit olisivat hiukan mintunvihertävän sävyiset. Tykkään itsekin tuosta kombosta, valkoinen kun oli mulle ehdoton ja vihreä sopisi niin meidän parin taulun, kuin miehekkeen vanhan, tummanvihreän armeija-kontin kaveriksi.

Sitten päästäänkin hankalimpaan tehtävään – värjätäkö tuolit yksiväriseksi vai kahdella eri sävyllä? Itseäni kiehtoisi tehdä tuoleista muuten valkoiset, mutta maalata istuinosa mintunvihreäksi. Mies taas haluisi joko kokonaan vihreät tuolit, tai maalata selkäosan pinnat mintunvihreäksi. Myöskin instuinosan ja selkäosan yläpään mintuvihreäksi maalaaminen kiehtoo. Niin tai värjätä tuolit muuten mintunvihreäksi mutta jättää istuinosa valkoiseksi!

Valintoja, valintoja…

Miten te tekisitte?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *