Hae
Hannamaria

420 – Muumimukihimotuksia

Tässä vähän ajan sisään on julkaistu pari aivan ihanaa Muumimukia, jotka pääsee suoraan mun himotuslistalle. En ole suuri muumikeräilijä, mutta ehkä kuitenkin keskivertoa fanaatikompi. Etenkin mitä tulee näihin uusiin julkaisuihin, seuraan niitä mielelläni ja osa päätyy omaankin kaappiin. Viimeisimpänä erikoisuuksina Muumitalo ja 2016 Talviuni -sesonkimuki.

Håll Sverige Rent, eli Pidä Ruotsi siistinä -mukit, on valmistettu yhteistyössä ruotsalaisen aatteellisen säätiön Håll Sverige Rent kanssa, joka toimii paremman ympäristön puolesta. Tämä Vår Kust – niminen muki on jo toinen laatuaan – aikaisempi pinkki versio julkaistiin jo aiemmin viime vuonna.

Nämä mukit ovat siitä erikoisia, että niitä saa vain ruotsalaisilta jälleenmyyjiltä. Olenkin linkannut teidät tässä postauksessa Scandinavian Design Centerin sivuille, joista näitä saa tilattua Suomeen. Pakkauksia on yhden, kahden ja kuuden mukin kokoisina – hinta tottakai tippuu kappaleelta mitä enemmän tilaat. Itselleni riittäisi yksi… 😀 Yksi kappale maksaa erikseen ostettuna 34€ + postit.

Toinen ihana himotus, joka julkaistaan ensi kuussa on Esi-isä -muki! KATSOKAA MITEN SÖPÖ! Onneksi tätä saa ihan suomesta ja speksit ovat samat kuin muissakin Muumimukeissa – vetoisuus on 0,3dl ja kestää niin uunin, mikron kuin konepesunkin. Tälle hintaa en tiedä, mutta veikkaisin pyörivän siinä normaaleissa hinnoissa, eli alle 20€.

Oletteko te muumimukifanaatikkoja?

10 kommenttia

 1. Jonna H. kirjoitti:

  No olen, pitäisi saada niille vaan paikka josta ne näkyis, eikä olis vaan oven takana piilossa…

 2. SΔRΔGΔLΔXY kirjoitti:

  Mä en oo muumimukifanaatikko, mä tykkään talvimukeista ja Primadonnan hevosesta. Näitä kahta mä oon katellut sillä silmällä, että aion ostaa molemmat ♡

 3. Riikka kirjoitti:

  Siis toi esi-isä on niin söpö! Pakko saada.. Myönnän olevani muumimukifani, lähes kaikki vuodesta 2007 alkaen löytyy kaapista 😉 Pian loppuu tila kesken!

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Sama juttu! Mullakin ne on tuolla 'parempien' astioiden kaapissa piilossa.

 5. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Talvimukit on yleensä munkin suosikkeja 🙂 Ja jo nyt lopetettu Seikkailu on ihan ehdoton lemppari.

 6. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  No eikö! Ja tuo on jo aika hyvä saavutus 😀

 7. Katariina kirjoitti:

  Aika söpö tuo musta muki! Meillä on parisenkymmentä muumimukia ja kipot päälle, yritän olla ostamatta lisää kun kaappiin ei enää mahdu..

 8. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Mulla kulhoja on vain muutama, tarkkaa mukien lukua en edes muista… Ei niitä ihan hirveästi kuitenkaan ole!

 9. Ave kirjoitti:

  Mulla on muuten yksi ylimääräinen Håll Sverige Rent II-muki, mikäli vielä olet omaasi vailla! 😉

 10. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  AVE!!! :DD Laitoin het viestiä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.