Hae
Hannamaria

261 – Spring favorites

Perjantaikevennykseksi ajattelin listata muutamat mun suosikkivaatteet ja -asusteet tälle keväälle. Kaikkea ei ole varaa hommata ja osa löytyy kaapista jo valmiiksi, mutta ainahan sitä saa haaveilla. 😉

1. Nahkatakki – Vero Moda, 2. Nadja-toppi, Gina Tricot, 3. Shortsipuku – H&M, 4. Samantha-pusero – Gina Tricot, 5. Jane-paita – Gina Tricot, 6. Paita – Seppälä, 7. Sifonkipusero – H&M, 8. Housut – Seppälä, 9. Paita – Lindex

Näistä etenkin nahkatakki olisi sellainen must-juttu tälle keväälle. + Uudet mustat housut pitäisi jostakin hommata, nykyiset kun tuntuu vetelevän pikkuhiljaa viimeisiään. Myöskin raidat ja vaaleansininen on erittäin vahvasti mukana mun tämän(kin) kevään suosikeissa.

1. Laukku – Longchamp 3D, 2. Tennarit – H&M, 3. Sofie-aurinkolasit – Gina Tricot, 4. Huivi – Lindex, 5. Tennarit – H&M, 6. Saapikkaat – H&M, 7. Lompakko – KappAhl

Rakastuin niin palavasti noihin H&M kukkatennareihin että jos ne vaan jalkaan sopii, on ne pakko kotiuttaa. Myöskin KappAhlin lompakko olisi todella mukava vaihtelu nykyiseen Calvin Kleiniin, joka meinaa välillä olla hiukan liian pieni. Longchamp 3D jää tänä keväänä vaan haaveeksi, mutta tuontyyppinen ruskea laukku olisi aika mahtavaa löytää mm. kirpputorilta.

Löytyykö teillä samoja suosikkeja?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *