Hae
Hannamaria

254 – imurionnellisuus

Tiedättekö sen tunteen, kun on kiva siivota? No en minäkään. Miten kahden henkilön kamat voi levitä niin että näyttää siltä, että asunnossa asuu kaksi kakaraa? Onneksi pystyy kuitekin aina raivaamaan hiukan (ja samalla muistuttamaan sitä toista tavaroiden paikoilleenlaitosta…). Nyt viikonloppuna oli kuitenkin se hetki taas edessä, selvisin hengissä.

Mutta postauksen pointtihan oli hehkuttaa hiukan tätä mun imuria! Ostin sen jo tänne muuttaessa kesällä, mutta en ole saanut aikaiseksi kirjoittaa siitä mitään – samoilla linjoilla siis yleisesti tämän kämpän kanssa esittelyn kanssa. Sain muuten kuvattua koko asunnon vasten odotuksia nyt viikonloppuna, hyvä minä! Tämä mallihan käyttää muuten S-baggeja, jotka vetää sisäänsä ihan törkeästi tavaraa eivätkä useimminkaan vaihdettuna maksa maltaita.

 Malliltaanhan tämä kulta on Electrolux ErgoClassic Deluxe, eli kyseisen merkin niitä ihan perusmalleja. Mitään hifistelyä ei löydy – yksi nappi josta väännetään volyymi, toinen josta vedetään johto sisään ja mukana tuli iso paketti eri suuttimia. Ne perinteiset siis. Pyörät pyörii hyvin ja onhan se nyt pirun söpö ja kevyt kuin mikä! Voin ihan rohkeasti suositella joka ikiselle tätä imuria, ei nimittäin maksanut maltaita 😉

4 kommenttia

 1. ilona kirjoitti:

  En olis koskaan voinu kuvitella sanovani näin, mutta onpas söpö imuri. :—-DD

  ilonasusanna.blogspot.fi

 2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  No niinpä 😀

 3. Jonna H. kirjoitti:

  Mä haaveilen electroluxista, koska mun on pakko sanoa, että Dyson ei ole yhtään niin kiva, mitä eka ajattelin. Siinä on monta osaa, jotka itse tekisin toisin. 😀 Mutta imuri oli kallis ja sitä on nyt vaan kestettävä. 😀

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Juu minäkään en oo koskaan oikein Dysonille syttyny, kevyt ja yksinkertainen sen olla pitää 😀 Toki jos sellaisen johdottoman saisin niin ottaisin todellakin vastaan, mutten varsinaisesti sellaista lähde itselleni ostamaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.