Hae
Hannamaria

262 – Ravintolapäivä 15.2.

Harmikseni en päässyt osallistumaan viimeisimpään Ravintolapäivään viime vuoden puolella ja käy niin, etten taida päästä osallistumaan tämän vuoden ensimmäisenkään. Huomenna sunnuntaina 15.2. olen käymässä kotonakotona Petäjävedellä, mutta se ei estä teitä menemästä ja nauttimasta munkin puolesta!

Kuvassa on viime alkusyksyn Ravintolapäivästä nappaamani kuva, jolloin nautin aivan ihanaa lohikeittoa, saaristolaisleipää, metsäsienimoussea mädillä ja veikkaisin mehun olevan lakoista. Oli ehdottomasti kahdeksan euron arvoista ja harmittaakin etten huomenna pääse katsastamaan eri paikkoja lävitse!

Jos teitä kiinnostaa mennä, niin käykää etsimässä itseänne lähinnä olevat Ravintolapäivän pop-up ravintolat Maplantis-palvelun kautta. Jyväskyläläisiä kehottaisin tsekkaamaan ainakin Café Mansikan (11) Kyllikinkadulla, Sousa’s Pastel & Churros (16) Puistokadulla (ai että harmittaa etten pääse maistamaan näitä churroja!!) sekä hiukan kauempana keskustasta Palokassa sijaitseva Thai Restaurant (24). Muistakaa varata käteistä!

Hyvää ystävänpäivää!

2 kommenttia

  1. smykkityttö kirjoitti:

    Blogistani löytyy sulle haaste. 🙂

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Täytyypä käydä tsekkaamassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.