Hae
Hannamaria

265 – Perjantaikeli

Jonkin aikaa kerkesin Instagram täyttyä aivan ihanista auringonnousuista ja -laskuista, aurinkoisista päivistä ja tulppaanikuvista. Niistä ei meinannut saada tarpeekseen.

Kyllähän se ihan selvästi vaikutti olotilaankin, mieli oli korkealla ja oli mukava kävellä töihin, olla töissä ja käppäillä valoisan aikaan pois katselemaan mieletöntä auringonlaskua. Mutta Suomessa kun kerran ollaan, niin väistämättäkin tilanne muuttuu. Ja nyt on tilanne tämä:

Ei paras perjantaikeli, mutta on hyvän siitä tekee se, että on PERJANTAI! Vielä tämän päivän kun jaksaa niin viimeistään iltapäivällä tajuaa että perhana, viikonloppu on edessä. Anteeksi vuorotyöläiset, meille 8-16 -työläisille perjantai tietää viikonloppua 🙂 Toisin sanoen siis toistaakseni itseäni…

Hyvää viikonloppua!

Ps. Käykää osallistumassa kolmen Muumitalo-mukin arvontaan, vielä on reilu viikko aikaa osallistua!

6 kommenttia

 1. Jonna H. kirjoitti:

  Ihan mieletön tuo auringonlasku. <3

 2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Eikö! Näitä lisää tuon veden ja tuulen sijaan! 🙂

 3. Satu // XL Elämää kirjoitti:

  Olihan se harmaata toki, mutta edes hämärää kun töistä viiden aikaan lähti, ei enää pilkkopimeää. Kyllä se aurinko sieltä vielä tulee takaisin, pari harmaatakin päivää niin saadaan lumet pois ja kevät käyntiin 😉

 4. kolibri kirjoitti:

  Aivan ihania nuo ylimmät kuvat! Harmi vain, että nyt on jo harmaampaa, mutta kyllä se kevät sieltä onneksi tulee. 🙂

 5. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Sillä voimalla tässä mennäänkin kun tiedetään että kohta se kevät oikeasti tulee! 🙂 Ja on se ihanaa kun on vaan hämärää eikä pimeää kun töistä pois pääsee!

 6. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Kiitoksia! Tykkään niistä itsekin, kerrankin osuin oikeaan aikaan liikkeelle! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.