Hae
Hannamaria

272 – Maaliskuu

Maaliskuu on mulle Loka-Marraskuun kanssa yhtä masentava kuukausi. Se koittaa aina liian aikaisin, yleensä se on täynnä harmaita loskakelejä ja viimeistään siinä kohtaa tajuaa, että alkuvuosi on taas hurahtanut ohitse. Tästä(kin) kuusta on siis koitettava löytää mahdollisimman paljon hyvää ja jännää, joten eiköhän hypätä suoraan niihin kivoihin ja ihmeellisiin asioihin. Toisin sanoen tässä lähiaikoina olen…


Alkanut pikkuhiljaa saamaan syömiset ja ruokatottumukset takaisin raiteilleen. Vasemmalla on yhden viikonlopun aamupala (raejuustoa, tomaatti-paprika-munakas ja yksi leipä höysteiden kera. Niin ja kahvi). Keskellä on mun arkiaamujen aamupala eli Ehrmannin jogurttirahkaa mustikoilla, marjoja vaihtelen sen mukaan mitä omasta pakastimesta löytyy. Oikealla on taas parin viikon tapaisen shoppailureissun satoa kun käytiin mamman kanssa Banthai Delissä tässä Jyväskylässä syömässä.


Ihmetellyt mikä puhlimen kameraa vaivaa. Se tykkää mm. taskussa käynnistää itse itsensä ja tuloksena on mitä psykeleellisempiä kuvia. Yleensä tälläisiä mustapainotteisia, joissa ei ole päätä eikä häntää. Nämä taisivat olla autosta…


Koittanut päättää minne hakea tänä keväänä opiskelemaan. Jos hakea ollenkaan. En ole varma lähtisinkö vielä ensi syksynä kouluun jos paikan saan, se taas lykkäisi kaikkea vuodella. Tällä hetkellä on kuitenkin työpaikka ja samalla oppisopimuspaikka (ja amkiahan ei voi suorittaa oppisopimuksen kanssa samaan aikaan + kun koulutus kerta vaan venyy niin en ole varma mitä teen). Pohdittavaa riittää!

… Pitänyt kirppispöytää Jyväskylässä Kirpparilla.fi:ssä Seppälässä. Nyt on viimeinen viikko menossa ja kamaa on vaikka miten paljon jäljellä, sieltä saa vielä pöydästä 445 käydä hakemassa omansa pois! Löytyy mun vanhoja vaatteita, mamman ja veljen vanhoja vaatteita, kenkiä ja laukkuja sekä kirjoja ja pientä sälää!

… Inspiroitunut ihan ihme asioista. Eilen se oli Teollisuustalon lattia ja siitä otettu kuva, toissapäivänä jonkun kynnet ja kynsikoru (?), joku päivä se oli lumi ja siitä tullut hyvä fiilis. En tajua mutta en kyllä valitakaan. Toisaalta se on ihan hienoa että joskus tulee hetkiä, jolloin innostuu pienistä asioista ja repii inspistä ihan kaikesta.

Mikä teitä tällä hetkellä inspiroi?

2 kommenttia

  1. Jonna H. kirjoitti:

    Voisin sanoa yhden sanan aurinko, kunhan se paistaisi. 😀

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Sama juttu! Kaikki olis niin paljon selkeenpää jos aurinko paistais 😀 Tälläkin hetkellä tulee lunta taivaalta…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.