Hae
Hannamaria

273 – Arvontavoittajat!

Viimeinkin on kolmen Muumitalo-mukin voittajat selvillä! Voittajia on siis kolme, jokainen saa yhden mukin vastattuaan lähettämääni s-postiin. Jos voittajia ei tavoiteta viikon sisään (eli viim. maanantaina 16.3. arvon kyseisen mukin uudelleen).

Kommentteja tuli yhteensä 298kpl, joista muutama oli sama henkilö kahteen kertaan ja parilta oli jäänyt s-posti merkkaamatta. Random.org arpoikin osallistuvien kommenttien joukosta kolme onnekasta voittajaa, joille on jokaiselle laitettu s-postia! Voittajista ainoastaan yhdellä oli nimimerkki, pikkumyy, muut olivat anoja.

Onnea voittajille!

2 kommenttia

  1. CURIOUSNOORA kirjoitti:

    Ou nou, miten onnistuinkin missaamaan näin ihanan arvonnan! Argh, toi on vielä ihan yks mun lempparimukeistani! :D<3

    Ihanan aurinkoista viikkoa!

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Dääm, olis pitäny huudella tästä enemmän! 😀 Tuo on kyllä ehdottomasti mun lempparimuki, tykkään siitä niin paljon. Bongasin uusimmat ruotsimukin sun blogista ja se on kyllä aivan mahtava, pitäänee varmaan laittaa huomenna tilaukseen palkan napsahtaessa tilille 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.