Hae
Hannamaria

275 – kotiuduttu

Viime viikon lopulla otin torstain ja perjantain vapaata töistä ja suuntasin (bussin) nokan kohti Helsinkiä. Tarkoituksena oli alun perin mennä Indiedaysin ja Rekorderligin järkkäämiin Summer in the Midst of Winter – paarteihin, mutta sain sen verran hyvät palsut siihen päivälle etten niitä halunnut missata ja päätin kyseiset juhlat jättää väliin.

Torstaina suuntasin siis nokan kohti Helsinkiä Onnibussin onnellisella kyydillä (not). Ensimmäinen tapaaminen Beautifyn SIljan kanssa oli jo kahdelta, joten aikaa riitti sen verran bussin kerrankin ollessa ajoissa käydä viemässä laukku Original Sokos Hotel Helsinkiin, joka mulle majoituksen sponsoroi (kiitoksia heille siitä).

Pyörähdin myös pikaisesti Stockmannilla ihailemassa MACin Toledo-uutuuksia. Harmikseni ne mitä olisin halunnut ostaa oli jo loppuunmyyty joten tuli halpa reissu! Melkein Tuomiokirkkoa vastapäätä oli toisen palaverin paikka – ei ollenkaan huono näköala! Perjantaina portailla näkyi suhteellisen paljon väkeä auringossa kylpemässä, kävin ottamassa auringosta osani portailla.

Ette arvaa miten innoissani olin kun huomasin huoneessani olleen kylpyammeen 😀 En ole ikuisuuksiin käynyt uimassa saatika kylvyssä, joten oli ihan mahtavaa käydä kaupasta poimimassa iltapalaa, hiukan siideriä ja hypätä kylpyyn. Ja seuraavan aamun aamupala oli aivan mahtava, Sokos Hotellit ei kyllä sen suhteen petä. Huoneesta ja hotellista on tulossa vielä erillistä postausta kunnon kuvien kera!

Reissu oli kyllä aivan mahtava ja toivottavasti sen sadosta saatte kuulla lähiaikoina lisää! Ensimmäisestä palsusta aivan varmasti, toisesta saattatte eri yhteydessä kuulla lisää 😉

Hyvää viikonalkua!

Ps. Muumimukien viimeinenkin voittaja saatiin kiinni toissapäivänä, joten mukit lähtevät postiin tämän viikon aikana!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.