Hae
Hannamaria

277 – vko 12

Hiljaista postaustahtia ei voi oikein selittää millään kunnon syyllä, mutta pakko se on silti yrittää. Mieheke oli viime viikon poissa kotoa (töissä, jeah!) ja sehän tarkoitti mulle kahta vapaailtaa keskellä viikkoa. Vaan toisin kävi – sainkin sen ke-to yöksi viekkuun ja eihän siinä illalla malta mitään tehdä. Maanantai ja torstai meni lentopalloillessa.

Tiistaina käytiin kaupungilla Katrin kanssa hiukan haistelemassa uusia farkkuja (kuulostiko tuo väärältä…?) ja päädyinkin ostamaan itselleni uuden parin mustia (kyllä, mustia) farkkuja. Pitkästä aikaa jaksoin hiukan laittaa hiuksia ja päivästä tulikin heti hiukan parempi kun hiukset oli kivasti laitettu.

Loppuviikko ei sitten ollutkaan niin mahtava. Perjantai meni ensin mahakivun kourissa ja loppupäivä päänsäryn kanssa. Aamusella ei ole kovin mukava herätä heikkoon oloon ja mahakipuun – sain sentään ajettua työpaikalle, jätettyä ihmisille ohjeet mitä päivän aikaan täytyy tehdä ja kaupan kautta kotiin. Kun mahakipu oli osaksi selätetty, nukahdin huonoon asentoon kesken elokuvan ja heräsin niskajumin kanssa aivan mielettömään päänsärkyyn.

Parasta oli kuitenkin että mieheke soitti pääsevänsä jo perjantaina pois mutta totesi samalla menevänsä poikien kanssa istumaan iltaa. Olisin muuten mennyt mukaan mutta päänsärky ei antanut periksi. Tiedättekö muuten ihmistyypin, joilla on humalassa kotiin tullessa, siinä 4-5 aikaan, aivan pakottava tarve herättää nukkuva osapuoli (tässä tapauksessa minä) ja alkaa jutella 😀

Puoli kasin aikaan herätessä oli pääkipu palannut, onneksi oli vielä pieni tippa Voltarenia jäljellä jota levittelin tuonne niskaan, otin Buranan ja pistin Masterchef Australian pyörimään. Se onneksi meni ohi ja päästiin lähtemään Petäjäveden suuntaan viettämään suht. hauskaa iltapäivää mm. pizzan kera.

Oli tarkoitus tehdä muutamat kouluhommat, mutta koneen vedellessä viimeisiään (siitä vähän myöhemmin enemmän) en saanut aikaiseksi kuin tehdä kaikki tarvittavat varmuuskopiot ulkoiselle kovolle ja lyötyä koneen kiinni. Eilen tuo kone päätti vielä hävittää yhden muualla olemattoman koulutehtävän ja ei auttanut kuin kirjoittaa se uusiksi miehekkeen koneella. Uuden läppärin etsintä siis käynnissä, siihen asti postauksia saattaa tulla hiukan harvemmin. Vinkkejä saa laittaa tulemaan!

Tällä viikolla on tiedossa pari koulupäivää työn ohella, asunnon etsimistä ja toivottavasti päänsärky-vapaa viikko!

Hauskaa viikonalkua!

2 kommenttia

  1. Katja/Optimismiajaenergiaa kirjoitti:

    Tulin tutkimaan blogiasi ekaa kertaa! 🙂

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Hieno juttu, toivottavasti pidit näkemästäsi ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *