Hae
Hannamaria

280 – Viikonlopun menovinkki Jyväskylään!

Tällä kertaa mennään pääsiäisaiheisissa tunnelmissa, sillä perinteiseen tapaan Toivolan Vanha Piha järjestää tänäkin vuonna perinteisen Pääsiäispihan. Voisin raahautua paikalle jo pelkästään noiden munkkien perässä… 😉

(kuva)

Te, jotka ette tiedä mitä Toivolan Vanha Piha täällä Jyväskylässä on, tässä teille pieni briiffi: ”1800-luvun lopun käsityöläispiha Jyväskylän keskustassa on herännyt uuteen loistoonsa tunnelmallisen kahvilan, käsityöläispuotien, museotoiminnan ja yrittäjien myötä.”
 
Pidemmän tarinan Pihan historiasta, sen rakennuksista ja nykykäytöstä pääset lukemaan suoraan Pihan omalta tarinasivulta. Mulle osa noista faktoista tuli yllätyksenä, vaikka Pihalla olen moneen otteeseen vieraillutkin.

Pääsiäispihalta löytyy tänä vuonna taas paljon kaikkea! Yläpihan mökeistä löytyy koruja, laukkuja sekä mm. Ahvenanmaan perinneherkkuja (NAM!), Herkkukellarin tuotteisiin kuuluu niin kalatuotteita, jauhoja kuin keksejäkin, Pihan teltoista löytyy lähituotteita mm. Keuruun Perinneleipureilta sekä Jyväs-Pakarilta ja Makasiineista löytyy kaikkea koruista, koriste-esineistä toffeeseen ja tee-laatuihin.

Tapahtuman Facebook-sivuille pääset tästä, sieltä löytyy mm. lista kaikista myyjistä. Pääsiäispiha on auki 27.3. – 29.3., Perjantaina ja Lauantaina 10-18, Sunnuntaina 10-16.

Hyvää viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *