Hae
Hannamaria

282 – Lumoavat kuvat #IBA2015

Nyt olisi taas aika äänestää blogeja Indiedaysin Blog Awards-kategorioissa. Tällä kertaa ne näyttävätkin uudistuneen, mikä on ihan mahtavaa! Uudet kategoriat ovatkin Lumoavat kuvat, Edelläkävijä, Luonnollisen upea sekä Viihdyttävin.

Okei, kuvani eivät välttämättä pysäytä, mutta ne erottuvat massasta. Ne ei eivät ole täynnä hattaraa, vaan niissä on värejä, sävyjä ja sopivasti kontrastia. Niistä erottuu erilaisuus ja jo edesmenneen opettaja Ismo Hannulan kädenjälki – hän opetti meitä nappuloita ’näkemään valon’ 😉

Olisin erittäin kiitollinen jos antaisitte äänenne jossakin kategoriassa hannamaria-blogille, eniten mua innostaa tuo ’Lumoavat kuvat’ -kategoria. Aikaa on äänestää maanantaihin 6.4. asti, joten ei kovin kauaa!

Hyvää pääsiäistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *