Hae
Hannamaria

278 – Iik! by Iittala

Bongasin tuossa juuri että taas on Iittalan Iik! -päivien aika ja ajattelinkin listata teille omat suosikkini kyseisistä alennuksista.Tämä postaus piti tulla julki jo viime viikolla, mutta surkeiden sattumusten sarja venytti tämän julkaisua… Nauttikaa silti vielä viimeisistä Iik!-päivistä! 🙂

Kattausta täydentämään ottaisin ehdottomasti syvät Teema-lautaset (10e/kpl) sekä saman sarjan neliönmuotoiset tarjoilulautaset (14e/kpl). Näillä loisi sen klassisemman vivahteen ja pääsisi eroon IKEAn halppisvastaavista. Kestäisivätkin varmasti paljon kauemmin…

Jos tekee mieli laittaa pöytään astetta parempaa, niin Essence Plus -viinilasit (50e/4kpl) ovat todella hyvä lisä. Tällä hetkellä en omista ollenkaan kunnon viinilaseja, yhdet hiukan sen tyyppiset löytyy kyllä mutta nämä olisivat mun mieleen viinilasien Rolls-Royce. Pöydän koristelisin myös Kastehelmi-serveteillä (2,20e/paketti), aivan ihanilla mutta niin hennoilla Taika-juomalaseilla (18e/2kpl) jotka sopii vain juhlakäyttöön sekä saman sarjan Kastikekulho(i)lla (6e/kpl).

Apuriksi keittiöön tarvittaisiin kunnon Functional Form Kokinveitsi (10e/kpl) jotta Housen vastaava saataisiin heittää kaivoon. Näiden rinnalle olisi mahtava saada ne Fiskarsin aivan perinteisimmät oranssit, Classic yleissakset (15,33e/kpl).

Tänä keväänä oon sisustuspuuhissa hullaantunut vedenvihreästä ja mattavalkoisen/-kirkkaan yhdistelmästä, kuten kuvasta näkyy! Kunnon Alvar Aallon maljakkoa en omista, löytyy vain näitä pikkuisia maljakoita. Kyseinen vedenvihreä Aalto-maljakko (65e/kpl) olisi täydellinen tulevaan kotiin (kyllä, kirjoitettiin vuokrasoppari ;)).

Kynttiläpuoli on ehkä tähän vuodenaikaan nähden hiukan outo haaveilunkohde, mutta koskaan ei voi varautua syksyyn liian aikaisin! 😀 Kastehelmi-tuikkuja löytyy pari kappaletta, mutta tällä hetkellä himottaa vedenvihreä Kastehelmi-tuikku (9e/kpl) ja saman sarjan mattakirkas tuikku (15e/kpl). Myöskin pieni mattakirkas Aalto-tuikku (25e/kpl) olisi ihan täydellinen 🙂

Iik!-myynnithän jatkuvat vielä viikon loppuun, eli sunnuntaihin 29.3. asti, kaikissa Iittalan myymälöissä ja verkkokaupassa. Lisäksi netin kautta tilatessa saa ostosten ylittäen 100€ pois ostosten kokonaissummasta 10% sekä ilmaisen postituksen!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.