Hae
Hannamaria

279 – Asunto vuokralle!

Hei ihmiset, muistattehan vielä asuntokierroksen? Taisinkin jo viimeisimmässä Iittala-postauksessa hiukan rivien välissä huudella, että uusi asunto on löytynyt ja muutamme virallisesti miehekkeen kanssa yhteen Vapun aikaan.

Ikävähän tätä asuntoa tulee, oli se kuitenkin ensimmäinen oma koti. Se on silti meille kahdelle liian pieni (miehekkeellä ottaa vessassa käsiä pestessä toinen hartia kiinni seinään ja toinen suihkukaappiin…) ja se yhteisen kodin hommaaminen menee kuitenkin tällä hetkellä tämänkin unelmakämpän edelle. Toisaalta, saattepahan tässä puolen vuoden sisään kaksi asuntokierrosta 😀

Asunto löytyy nyt Tori.fi:stä ja muuttamaan pääsee tosissaan sillon Vapun aikaan – riippuen hiukan miten nopeasti pääsemme itse muuttamaan pois ja niin edelleen. Kaikki kiinnostuneet siis yhteydenottoa tämän Tori.fi:n ilmoituksen kautta vuokranantajalleni!

Pst. Jos joku on kiinnostunut tuosta meidän sohvasta niin laitelkaa mailia hannamariav (at) hotmail.fi, kirjoittelen siitä tässä joskus Toriin ilmoituksen – se ei uuteen asuntoon istu ja olisi se tarkoituksena myydä 🙂

Hauskaa viikonjatkoa!

6 kommenttia

 1. Sanssu kirjoitti:

  On kyllä kaunis asunto ♥

 2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Samaa mieltä 🙂 Harmittaa todella kovasti lähteä!

 3. Jonna H. kirjoitti:

  Ihana toi vuokra-asunto, ja täytyy sanoa, että pikkaisen on vuokrat toista siellä pohjoisemmassa kuin täällä Etelässä. Tosta saisi maksaa täällä tuplahinnan. 😮

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Se olikin ihan helmi siihen nähden millaisessa kunnossa (vasta rempattu kun muutin) ja paikalla se oli siihen hintaan verraten. Yleensä tälläsestä saa maksaa väh. 150e enemmän mutta mulla kävi tuollon flaksi 🙂

 5. Arttu Palovuori kirjoitti:

  Hieno kämppä(= ei vaan vuokranantaja ihan samanlaisiin kuviin oo kyenny ku sun kuvissa näyttää kyllä paljon isommalta ja valoisammalta

 6. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  On kyllä, rakastan tätä 🙂 Hyvät kuvat on vuokranantajallakin mutta näistä saa ehkä hiukan paremmin mittasuhteista selvää kun on kalusteet paikallaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.