Hae
Hannamaria

284 – Uuteen kotiin: IKEA edition

Kuten olen täällä pariin otteeseen ainakin maininnut, on muutto kuun loppupuolella edessä. Pakkaamisen aloitin tuossa jo tiistaina, mutta vielä on melkein kaikki pakkaamatta (sain vasta keittiön paremmat asitiat + kirjat pakattua…).Nyt nokka kuitenkin kohti IKEA-suosikkeja, jotka voisin uuteen kotiimme ottaa.

Nykyiseen asuntoon piti jo jonkinlainen ’rekki’ hommata mutta tulin tulokseen, että se ei tänne sovi. Tulevassa asunnossa on kuitenkin niin tilaa kuin tyyliäkin näille valkoisille kupeille, karmeille ja kaikelle ihanalle tilpehöörille varsinkin tästä FINTORP-sarjasta.

Viinilasit kaipaisi pientä päivitystä (ne nykyään kun ovat mamman vanhat) ja aterimia pitäisi ostaa hiukan lisää jotta ne kävisi edes suurin osa yhteen. Piirasvuokakin olisi hyvä olla… Kaikkein tärkein olisi kuitenkin tuo tarjoiluvaunu/apupöytä! Musta tuntuu, että tämä sopisi siihen yhteen nurkkaan erittäin hyvin, ellei sitä paikkaa sitten valtaa keittiöjakkara. Olisi erittäin hyvä paikka mm. viininen ja sellaisen pienen tavaran säilytykseen!

Makkariin ja alakertaan olisi tarkoitus hommata ainakin suuri kokovartalopeili, yläkertaan eteiseen sitten hiukan pienempi. Makkariin olisi tarkoitus (tai ainakin mie kuvittelin) hommata jossain vaiheessa uusia petivaatteita ja nämä kaksi, RÖDBINKA ja BOLLTISTEL olisi erittäin hyvät vaihtoehdot.

Löytyykö teiltä kyseisiä tuotteita kotoa? Päätyykö jokin näistä teidänkin ostoslistalle?

4 kommenttia

 1. Christina kirjoitti:

  Oi, tollanen tarjoilu-/apupöytä olisi ihana ja tulisi itsellekin todella tarpeeseen. Oma keittiöni on ihan todellinen minikoppi, eikä säilytystilaa tai tasoja juurikaan (ollenkaan) löydy. Siksi siirrettävä apupöytä olisi kyllä huippu juttu. Miten en ole aikaisemmin tätä tajunnutkaan?

 2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Mä oon tässä pohtinut samaa kun hiukan harmittelin tuossa koti-postauksessa tämän keittiön pienuutta että miten en ole koskaan tajunnut hommata mm. saareketta, josta saisi lisätilaa ja tarpeeksi hyvän ruokapöydän samalla kertaa! Tulevaan kotiin muutan viisaampana 😀

 3. Ansku kirjoitti:

  Huh tsempit muuttotouhuun 🙂

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Hih, kiitoksia 🙂 Onneksi on porukkaa jo auttaa muutossa, ei tarvitse kaikkea roudata kaksin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *