Hae
Hannamaria

301 – Arkiasu

Ajattelin tässä maanantain kunniaksi vetäistä teille vuoden ensimmäiset asukuvat kehiin. Tai no ensimmäiset asukuvat ikuisuuksiin, viimeisin taitaa olla viime kesältä Porvoon reissulta… Kuitenkin, totesin tuossa että kun kerran on suht. kiva asukokonaisuus päällä, vaikkakin aika normaali arkiasu, ja kamera oli laukussa niin miksen siinä samalla ottaisin asusta kuvia. Eli erittäin normaali arkiasu, olkaatte niin hyvät! ;D

Takki – H&M / Paita – Vila / Housut – Vero Moda / Kengät – Fred Berry / Huivi – Sokos / Laukku – Calvin Klein (Sokos) / Kaulakoru – Lumoava / Sormukset – H&M

Kuten kuvista muuten saattaa huomata, otin viimeisetkin ripsienrippeet lauantai-iltana pois. Ripsiä oli enää muutama siellä täällä ja totesin että siistimpi tulee kun meikinpuhdistusaineella liottaa loput irti – ja pari joudun nyppäisemäänkin.

Huulipunana toimi tällä kertaa vanha laatikon kätköistä kaivettu Lumene-suosikki sävyssä 16 Jääkukkia, joka kävi yllättävän kivasti yhteen huivin ja hiuksien kanssa. Clarinsin vakkarihuulituote kun sattui jäämään Petäjävedelle edellisellä vierailulla. Onneksi sen tänään sieltä saa kuitenkin poimittua takaisin matkaan kun lentopalloa on mentävä lyömään.

Hyvää viikonalkua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.